• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Vrei să fii recunoscut/-ă? Vrei rezultate?

Vrei să fii recunoscut/-ă? Vrei rezultate?

5 (100%) 4 votes
Chiar vrei să știi cum să faci asta?

În branding și promovare (fie ea online sau nu) lucrurile stau cât se poate de simplu! Ești un brand recunoscut și lumea te știe, ba mai mult, te place  ⇒ câștigi bani. Atât de simplu?!?

Pot și eu să fac asta?

Desigur că poți! Poți obține cu ușurință tot ceea ce ai nevoie pentru ca să ai mai multă vizibilitate, credibilitate, notorietate și atractivitate. Doar că…durează!… Durează ceva timp ca să obții măcar câteva dintre atributele enumerate mai sus, ceea ce îl vor face pe client să vină la tine și să îți spună răspicat: „Vreau să cumpăr (doar) de la tine produsul sau serviciul X!”

Da, știu, că tu te grăbești! Ești nou pe piață și ți-ai lansat de curând produsul tău extraordinar și doar tu știi cât timp, muncă și bani ai investit! Te felicit că ai ajuns aici, doar că nu ești nici măcar la jumătatea drumului, încă!
Sau poate ești un antreprenor cu experiență pe piață, trecut prin toate furcile caudine, dar obosit deja. Vrei un suflu nou, proaspăt în afacere.  Acel „quelque chose” care să încălzească inimi și să vândă cât mai mult, dacă s-ar putea.
Mai am varianta asta și promit că termin! 🙂 Mai sunt și altele, le aștept pe ale voastre în comentarii. Aceea când nu ai încă nicio direcție, nu știi ce vrei sau cum vrei să se întâmple lucrurile, nici măcar nu petreci timp ca să afli, dar simți că a sosit timpul tău să strălucești.

Cu multă iubire, îți repet, că durează!

Brandingul și promovarea business-ului tău (care poate vinde absolut orice), așa cum le înțelegem mai nou, sunt asemănătoare cu creșterea și dezvoltarea ta personală. Nu îți place să te dezvolți personal, te intrigă sau enervează ideea asta?!? Atunci ia-ți gândul de la ideea de a devenii brand!

Dacă vrei altfel, va trebui să mergi pe calea cea strâmtă. Nu ai încotro să o apuci, trebuie să mergi doar înainte și da, nu o să fie ușor. Noroc cu entuziasmul tău, cu pasiunea cu care faci lucrurile, cu perseverența și curajul tău. Ia-ți toată priceperea și talentul cu tine și fii pregătit/-ă să le educi în continuare.

Brandingul și promovarea afacerii tale sunt o foarte bună metodă de a te redescoperi și reinventa continuu. Vei învăța pe pielea ta ce să faci și ce să nu mai faci, la fel și ce poți îmbunătăți. Așa poate, mai târziu, vei ajunge să lansezi și să vinzi fără oprire idei, programe sau produse geniale create DOAR de tine.

Te-ai înarmat cu răbdare?
Gândul – sămânță se va înălța și se va transforma în rod după un timp. Da, ai muncit mult până acum și vrei să vezi rezultate! Concentrează-te mai bine în prezent, ca să faci lucrurile care trebuiesc făcute acum. Degeaba produsul tău e bun, dacă tu te ascunzi constant, pentru că „nu vrei să ieși în față.”. Degeaba serviciul tău e uluitor, dacă știe doar prietenul tău cel mai bun. Degeaba ai făcut 2 – 3 postări sau poate 100 și încă nimeni nu cumpără. Despre răbdare și rezultate palpabile vom vorbi într-un alt articol, să rămânem pentru moment la CUM să obții și să fii TU un BRAND VIZIBIL, CREDIBIL, cu NOTORIETATE și ATRACTIV.
VIZIBILITATEA

Locurile în care vinzi produsele, prețul și promovarea lor, toate contribuie la realizarea unui produs extraordinar Cu cât este mai bine făcut „mixul de marketing” – tehnici, metode, idei revoluționare – cu atât crește și vizibilitatea, și în mod special, oamenii încep să „te vadă” mai bine ca și brand și să le fie mai ușor să se apropie de tine.

Fă lucruri bune, iar apoi încurajează-i pe ceilalți să vorbească despre tine. Este cea mai simplă și revoluționară metodă -răspândirea din gură în gură. Folosește-o!

Fă-le o promisiune și ține-te de ea! Aceasta e o metodă simplă de a-l face pe client să aibă încredere în tine și să se simtă confortabil cumpărându-ți produsele și serviciile. Tu deja cumperi doar din locurile care îți plac și interacționezi doar cu oamenii cu care rezonezi, oferă același lucru și clienților tăi. Îți vor fi recunoscători!

Fii activ/-ă în Social Media, scrie articole despre domeniul tău de expertiză, lasă-i pe oameni să te cunoască. Nu știi sau nu îți place să scrii? Cere ajutorul celor din jur, întotdeauna se găsește cineva să te ajute.  Reține! Ca să fii văzut/-ă trebuie să apari cât de des poți și cu cât mai multe ocazii, în mod special dacă ești la început.

CREDIBILITATEA

Și de ce m-ai crede pe mine?  

Credibilitatea este inima afacerii tale. Ca să devii credibil/-ă pe piață, oamenii vor ține cont de modul cum apari și aici mă refer la limbajul tău non-verbal: cum te îmbraci și te porți la întâlnirile de afaceri, logo-ul și imaginea afacerii tale per ansamblu, fotografiile tale, etc..

La fel de importante sunt și mesajele tale verbale, fie ele scrise sau nu. Vocea ta este extrem de importantă.

Stabilește-ți traiectoria și strategia ca să îți poți transmite cu ușurință misiunea și viziunea afacerii tale. Cu cât ești  mai mult TU în tot ceea ce faci, cu atât mai ușor te vei diferenția de tot ceea ce este până acum pe piață și vei obține mult dorita credibilitate.

NOTORIETATEA


Furnizează servicii/produse excelente pentru clienții tăi. Clienții de astăzi caută garanții, folosește-le timpul cu înțelepciune  și oferă-le servicii excepționale după vânzare.

Creează-ți propria poveste care vorbește despre tine/afacerea ta și îi ajută pe clienți să te cunoască, să te placă și să îți încredințeze – ție – cele mai mari dorințe sau temeri. Ei se bazează pe tine că îi poți ajuta cu adevărat.

Dacă ai ajuns în mintea clienților tăi, fă bine și rămâi acolo. Nu e ușor, dar nici imposibil! Nu te lăsa pe tânjeală, continuă să te promovezi, educă-te, apari, vorbește și lasă-i și pe ceilalți să te vorbească… de bine.

ATRACTIVITATEA
Branding is like dating. Learn how to be attractive.” Simon Droog

Oamenii sunt atrași de frumos (chiar dacă poluează planeta, aruncând deșeuri la întâmplare, aș adăuga eu). Bun! Reacționăm la frumos, se pare. Dar cum îi facem pe ceilalți să reacționeze la „frumusețea” brandului nostru? Ca orice părinte care laudă frumusețea copilului său, și noi facem la fel când vine vorba de brandul nostru. Doar că lucrurile nu stau prea ok întotdeauna, dacă privești din exterior.

Comportamentul brandului tău, valorile morale, caracteristicile fizice, personalitatea ta se reflectă și în afacerea ta. Ți-am mai spus, gândește-te la brandul tău ca la o persoană. Acea persoană ești chiar tu!

Oamenii se simt confortabil în preajma oamenilor zâmbitori și amabili, oricum, se simt mai bine în preajma celor „ mai puțin crizați sau nervoși”. De asemenea, oamenii adoră alți oameni conștiincioși. La fel, iubesc oamenii deschiși. Din perspectivă spirituală, putem spune că oamenii adoră LUMINA. Atunci când strălucești, nu ai cum să nu atragi atenția! 

Se pare că atractivitatea nu este numai despre „frumosul” exterior, ci în mod special, de cel ce stă în interior, potențialul tău! E ATRACTIV să îl lași la vedere pentru că DOAR TU poți face lucrurile în felul tău și asta te diferențiază de întreaga lume!   Dar e nevoie de CURAJ aici, bineînțeles.

Despre care vom vorbi data viitoare! 😉

Îți mulțumesc că ai acceptat provocarea de a-ți transforma numele și imaginea într-un BRAND.
TU ești canalul prin care se răspândesc ideile geniale. TU ești cea/cel care atragi atenția. TU faci diferența promovându-te conștient. Știu că ai în minte zeci de idei cum să îți promovezi abilitățile – chiar dacă ești doar la început de drum – și îți dorești să le multiplici și să obții rezultate!
Hai să vedem împreună cum putem să facem asta.
  • Înveți cum să îți faci un SITE și să te ocupi de el.
  • Afli cum să scrii pe BLOGUL tău cu succes!
  • Devii o APARIȚIE ON-LINE într-un timp relativ scurt.
  • Îți transformi pasiunea în produse și servicii care se vând.
  • Parcurgi cu ușurință etapele de construire a BRANDULUI TĂU.
  • Obții PROMOVARE ON-LINE: Fotografie & Video-uri filmate. Editare. Montaj.
  • Identitate vizuală completă: logo, design, cărți de vizită, mape de prezentare, broșuri, afișe, roll-up-uri, bannere și multe altele. Colaborăm cu designeri grafici specializați.
  • CONTACT: 0722 719 245. lorevrednicu@gmail.com

 

Înscrie-te la Newsletter ca să primești următoarele articole, sesiuni video, povești și idei geniale!

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.