• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Testimoniale.

💫

Lore-Love, îți mulțumesc pentru izvorul nesecat de iubire, încredere, lumină şi bucurie pe care îl reverşi în fiecare zi în viața mea. Mă inspiră curajul tău, perseverența ta, bucuria şi credința ta uriaşă. Şi văd că inspiri în fiecare zi tot mai multe suflete, ceea ce este admirabil! Te îmbrățișez, cu multă recunostinta, Irina.

Irina Mihaela Vasilescu.

Coach si autor al cărții „Fii fericit acum”.

 

 

In LoreLuxuriousLife ne regăsim fiecare dintre noi, mai mult sau mai puțin. E aceea persoana cu un ras molipsitor, care face haz de necaz, dar pe de alta parte e o femeie sensibilă, cu multe frici, vise si emoții.

Imi place cum scrii si ma regăsesc in multe din articolele tale, îmi place ca scoți in fata femeia normal-no VIP de la care avem multe de învățat.

Mi-as dori sa scrii si despre copii si despre meseria de super-mamica, despre experiențele tale in general, despre încrederea in sine si cum o construim, despre femeia care iese in fata si lupta pentru ceea ce își dorește.

De fapt, voiam sa iti zic ca poți avea teme diverse si cred ca LifeStyle te definește foarte bine.

In concluzie, poți scrie despre ce vrei, cum vrei, cat vrei tu.

Sunt sigura ca oamenii vin aici pentru CUM scrii, pentru CINE esti, pentru umorul tau – rasul molipsitor, modestia si bunul simt si multe alte calități.

Promit sa revin si daca scrii despre fotbal sau tenis.

Andreea Gruia. Online Business Owner https://www.facebook.com/andreea.gruia

Ce apreciez eu foarte tare la Lore este modul in care isi lasa culorile interioare sa fie vizibile in ceea ce scrie! Cu sinceritate si umor, cu energie de daruit, cu bucuria de a face ceea ce ii place, cu incredere in sine si in oameni!
Un blog despre a fi in contact cu tine insuti si cu ceilalti, despre iubire si propria putere. O poveste care se modeleaza sub propria vointa si da entuziasm mai departe! 😊

Raluca Erimescu. Storyteller.

 http://ralucaerimescu.ro

Draga Lore,

Imi face mare placere sa te citesc, ma regasesc de multe ori in cuvintele si povestile tale.😊❤️

Esti minunata, inspiri, transmiti iubire si energie pozitiva!!!

Te imbratisez si iti doresc lumina si inspiratie.

Corina Comarnitchi. Paintings, Drawings, Papier Mache.

https://www.facebook.com/CorinaComarnitchi/

De cand te stiu , ai fost si ai ramas enervant de optimista  😊.

Imi plac postarile tale si iti multumim ca te gandesti la noi…incerci sa ne ridici moralul , incerci sa ne faci sa ne vedem mai bune , mai capabile , mai frumoase , atat cat poti … prin postarile tale , cu un cuvant , cu un gest , cu un fimulet .

Te tuc , si continua …aproape ca te cred ( nu in toate zilele) .😉

Mirela Martin

Ma bucura sa vad oameni care pun pasiune in ceea ce fac, care iubesc viața indiferent de greutățile care le ies in cale, care pasesc fără frica pe cărări necunoscute lor.

Draga Lore, iti doresc sa ai parte de succes in tot ceea ce faci si sa rămâi mereu TU!

Otilia Stânga

Dumnezeu  te-a inzestrat cu mult talent, deci profita din plin de aceste daruri…Zambeste…un zambet nu poate schimba lumea, dar poate face un alt OM Mai fericit…Bafta in tot ce faci!

Corina Romina

Keep going…esti pe drumul cel bun!

Raluca Foarce