• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Arhivă blog

Corina Comarnitchi Tania – Designer

Draga Lore,
Imi face mare placere sa te citesc si ma regasesc de multe ori in cuvintele si povestile tale.
Esti minunata, inspiri, transmiti iubire si energie pozitiva!!!
Te imbratisez si iti doresc lumina si inspiratie.


Corina Comarnitchi – Paintings, drawings, papier mache.

Raluca Erimescu – Fondator Speakers Club Timisoara

Ce apreciez eu foarte tare la Lore este modul în care își lasă culorile interioare să fie vizibile în ceea ce scrie! Cu sinceritate și umor, cu energie de dăruit, cu bucuria de a face ceea ce îi place, cu încredere în sine și în oameni!
Un blog despre a fi în contact cu tine însuți și cu ceilalți, despre iubire și propria putere. O poveste care se modelează sub propria voință și dă entuziasm mai departe!

Raluca Erimescu – Fondator Speakers Club Timisoara, Trainer The Storypoint, trainer, speaker, coach John Maxwell Team.

Andreea Raluca Petrea – instructor de Zumba

Lore e minunată! Iniţiativa ei e extraordinara, iar efectul pe care il are asupra oamenilor e nebanuit.

Nu îmi imaginam câtă bucurie voi simti sa vad publicată povestea mea. Nu numai că am putut sa dau “glas” unor ganduri personale, dar faptul că le-am împărtăşit cu voi, cititoarele blogului, m-a facut să devin conştientă de influenţa pe care fiecare dintre noi o poate avea în jurul nostru.

La fel de important însă, pentru mine, a fost timpul dedicat scrierii poveştii; eşti obligată să treci de partea cealaltă, de “martor” relativ obiectiv – oricum mai obiectiv decât persoana care erai când ţi-ai trăit povestea – şi să îţi însuşeşti o atitudine de învingătoare: “Ia uite, băi dom’le, prin câte am trecut! Mi se părea mie că au fost multe şi grele, dar parcă nu era totul chiar atât de negru când depăşeam momentul.” 


Ei, când le aşezi pe alb, in lumina,  oricât de înaltă ar fi stima ta de sine, tot te simţi mai puternică, mai tare, mai… Super-Femeie!
Mulţumim, Lore, că ne dai ocazia să conştientizăm Super-Femeia din noi prin acest minunat proiect Rescrie-ti Povestea!

Andreea este instructor pasionat de Zumba, aerobic si step.

Irina Mihaela Vasilescu – Antrenor de fericire.

Lore-Love, îți mulțumesc pentru izvorul nesecat de iubire, încredere, lumină şi bucurie pe care îl reverşi în fiecare zi în viața mea. Mă inspiră curajul tău, perseverența ta, bucuria şi credința ta uriaşă. Şi văd că inspiri în fiecare zi tot mai multe suflete, ceea ce este admirabil!

Te îmbrățișez, cu multă recunoştință, Irina.

Coach, trainer și facilitator. Antreprenor.

Irina este autoarea cartii Fii fericit acum. 

 

Magda Biji – Owner Bioeuro

Cred in continuare ca nimic nu e întâmplator !

Ma bucur ca in urma cu doi ani ne-am cunoscut in Timișoara la Școala Naționala a Femeilor Manager din România. Lore, ești o femeie puternica, ambitioasa, frumoasa si sunt sigura ca ești pe drumul bun.

Îți mulțumesc ca ne amintești de fiecare data cât de puternice suntem noi femeile si ca fericirea sta in noi! Numai gânduri bune si tine-o tot asa!

Magda Biji – Sales partner la Wolters Kluwer Romania şi Owner la Bioeuro.

Crina Aurora – Rescrie-ti Povestea.

Totul a inceput cu o poveste…povestea Andreei, prietena de-a mea. Mi-a placut foarte mult felul in care i-ai prezentat povestea si modul superb in care ai descris-o.

Imi place ca emani optimism si energie pozitiva prin fiecare articol chiar daca este doar o stare sau o poveste.

Iti doresc succes in continuare in tot ceea ce iti propui sa realizezi si sa nu te schimbi….sa vezi intotdeauna binele si frumosul din oameni, pentru ca el exista si va exista intotdeauna.
Ma bucur sa stiu ca inca exista oameni cu un suflet frumos ca al tau. Te pup si te imbratisez.

Click pe fotografie ca sa citesti povestea Andreei. Rescrie-ti Povestea.

Corina Suslac – Rescrie-ti Povestea.

Esti o fiinta minunata, Lore! Meriti tot ce este mai bun si Dumnezeu va face sa ai parte de tot ce este mai bun. Ai incredere in tine si in ce faci.

Ai ales un drum bun care iti va aduce mari satisfactii. Te pup, om frumos.

Click pe fotografie ca sa citesti povestea Corinei. Rescrie-ti Povestea.

Claudia Guzu – Rescrie-ti Povestea.

Lore este Bucurie, printre multe altele, sunt sigură. Mie mi-a atras atenția felul natural prin care transmite calm, liniște și iti dă voie, cumva firesc, să fii Tu înseți. Mulțumesc pentru mediul propice și pentru încurajarea de a exprima ce simt prin scris. A ieșit un articol mișto.

Continuă așa cum simți. E minunat ce faci pentru cei din jur. Cine dorește să fie parte din poveste, fie in câteva rânduri sau intr-o pagină bine ticsita, Lore este cea care te ajută să te descoperi încă puțin.

Hai să ieșim la lumină și Bucurie!!!

Click pe fotografie ca sa citesti povestea Claudiei. Rescrie-ti Povestea.