• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Maricica,femeia care știe cum se traieste in armonie.

Maricica,femeia care știe cum se traieste in armonie.

Rate this post

image

E o ucraineanca coborâtă de la munte, de prin zona Maramureșului acolo “unde aerul e curat si proaspăt, mereu intre oameni buni si tradiții de suflet. M-am apucat de dansuri de la vârsta de 14 ani si îmi place mult ceea ce fac.” Dansează intr-un Ansamblu Bănățean, cum e natural, dansuri din zona asta. Ceea ce nu o oprește sa fie o foarte priceputa si la dansuri din Maramureș.

E de peste tot si puțin din fiecare  intr-un amalgam strălucitor de: blândețe, buna-cuviință, smerenie si multă-multă determinare.

Prețuiește traditiile si familia. Socotește ca darurile cele mai de preț pe care le-a primit de la viața sunt parintii, fratii si iubirea lor împărtășită. A fost crescută in respectul pentru valorile esențiale si le păstrează cu dragoste si conștiinciozitate. Cred ca acesta ar fi motivul principal pentru care trăiește atat de frumos.

S-a apucat de dansuri de aproape 10 ani de zile si încă nu s-a plictisit. Îmi spune ca asta o ajuta “sa își descopere talentul”. Vorbește ca un performer. Pentru ca asta si este. Un viitor antreprenor – încă studenta la Știinte Economice- dar focusata sa crească si sa își dezvolte afacerea proprie.

Dansul si îmbrăcarea portului popular o transforma pe Maricica Neamciuc intr-una dintre cele mai “mândre” femei, atat la propriu (vezi foto), cat si la figurat.

Sa îmbraci portul popular e cel mai mândru gest, m-am apucat de dansuri din dorința de a face ceva nou, de a avea mai multă energie, sa îmi descopăr talentul.

Maricica Neamciuc

image

In lumea asta neliniștită, Maricica e precum o oaza de calmitate ancestrala, de revenire la simplitate si naturalețe, căreia i se adauga bucuria si energia pura. E revenirea Acasa, care așa cum ne arată si ea, nu e un Loc, e vorba doar de simțire, prețuire, respect si armonie. Pentru valorile autentice.

La mulți ani binecuvântați Maricica, femeie strălucitoare! La mulți ani tie femeie extraordinara care citești acum!

image

 

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre.

Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

Daca iti place Rescrie-ți Povestea si vrei sa iti spui chiar tu povestea, te invit cu mare dragoste sa îmi trimiți un mesaj. Mai jos.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BUlla7bAIju/

HAI pe Pinterest!

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.