• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Maricica,femeia care știe cum se traieste in armonie.

Maricica,femeia care știe cum se traieste in armonie.

Rate this post

image

E o ucraineanca coborâtă de la munte, de prin zona Maramureșului acolo „unde aerul e curat si proaspăt, mereu intre oameni buni si tradiții de suflet. M-am apucat de dansuri de la vârsta de 14 ani si îmi place mult ceea ce fac.” Dansează intr-un Ansamblu Bănățean, cum e natural, dansuri din zona asta. Ceea ce nu o oprește sa fie o foarte priceputa si la dansuri din Maramureș.

E de peste tot si puțin din fiecare  intr-un amalgam strălucitor de: blândețe, buna-cuviință, smerenie si multă-multă determinare.

Prețuiește traditiile si familia. Socotește ca darurile cele mai de preț pe care le-a primit de la viața sunt parintii, fratii si iubirea lor împărtășită. A fost crescută in respectul pentru valorile esențiale si le păstrează cu dragoste si conștiinciozitate. Cred ca acesta ar fi motivul principal pentru care trăiește atat de frumos.

S-a apucat de dansuri de aproape 10 ani de zile si încă nu s-a plictisit. Îmi spune ca asta o ajuta „sa își descopere talentul”. Vorbește ca un performer. Pentru ca asta si este. Un viitor antreprenor – încă studenta la Știinte Economice- dar focusata sa crească si sa își dezvolte afacerea proprie.

Dansul si îmbrăcarea portului popular o transforma pe Maricica Neamciuc intr-una dintre cele mai „mândre” femei, atat la propriu (vezi foto), cat si la figurat.

Sa îmbraci portul popular e cel mai mândru gest, m-am apucat de dansuri din dorința de a face ceva nou, de a avea mai multă energie, sa îmi descopăr talentul.

Maricica Neamciuc

image

In lumea asta neliniștită, Maricica e precum o oaza de calmitate ancestrala, de revenire la simplitate si naturalețe, căreia i se adauga bucuria si energia pura. E revenirea Acasa, care așa cum ne arată si ea, nu e un Loc, e vorba doar de simțire, prețuire, respect si armonie. Pentru valorile autentice.

La mulți ani binecuvântați Maricica, femeie strălucitoare! La mulți ani tie femeie extraordinara care citești acum!

image

 

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre.

Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

Daca iti place Rescrie-ți Povestea si vrei sa iti spui chiar tu povestea, te invit cu mare dragoste sa îmi trimiți un mesaj. Mai jos.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BUlla7bAIju/

HAI pe Pinterest!

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed