• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Fabiola: secretul echilibrului perfect

Fabiola: secretul echilibrului perfect

Rate this post

       Fabiola

“Mens sana in corpore sano.”

Eu: Intr-o lume nebuna – nebuna ca asta, spune-mi te rog, cum ai putea ramâne “in toate mințile” intr-un corp suplu, elegant si puternic? Cum sa le faci pe toate si mai ales cum sa păstrezi balanța echilibrata?!?

Fabiola: Pentru mine 1 + 1 = 1 (pentru tine?). In viața poți sa faci tot ce iti doresti si daca crezi ca nu ai timp, atunci te minți.

Ok. Sa vorbim despre mine, sunt psihiatru & instructor de aerobic( intrebarea ta, am timp sa le fac pe ambele, Da.). 

Am făcut rezidențiatul in Arad( eu fiind din Timisoara ) si ca urmare, 4 ani am făcut naveta zilnic( Timisoara – Arad ), nu a fost usor, dar am reușit deoarece am vrut sa devin psihiatru. Ajungeam târziu din Arad si fugeam sa îmi țin orele de aerobic.

Sa simplific programul meu: Timisoara – naveta – spital – naveta – clasele de aerobic ( Timisoara ) si ajungeam acasă la ora 21.

Retine, sigur ai putea face si tu, timp ai suficient.

Eu am încredere in tine, tu ai încredere in tine?

Sa revenim la 1 + 1 = 1 si de ce, pentru ca, ” o picătura de ploaie adunata cu încă una fac o picătura mai mare, nu 2 picături”.

image

Eu: De cand te cunosc, si sunt ceva ani de atunci, ai rămas cu 2 calități frapante( pentru mine, sa ne’ntelegem! ). Una: grațioasă, delicata si blânda si a-2-a…”totul sau nimic”, fără compromisuri, pana la capăt…Ce te-a determinat sa rămâi așa? Veșnic motivata?

Fabiola: M-am apucat de sport pentru ca, inițial, mi-am dorit sa slăbesc si am descoperit cat de mult îmi place mișcarea.

Sunt o excentrică si recunosc ca îmi place sa fiu in centrul atenției. Iar fetele, fetele sunt cele care ma încarcă de fapt cu energie.

Si, da e important pentru ca lucrez pentru mine, pentru corpul meu, dar mai ales ma simt responsabila pentru cele care îmi sunt alaturi.

Am devenit dependentă de stilul asta de viața.

Eu: De unde iti vine Inspirația?

Fabiola: Posibil sa am multă esența colorata in mine care se transforma in fluturi de inspirație. Eu sunt eu si fac ceea ce îmi place.

Imi place sa stau pe gard la strada si sa ma gândesc si sa îmi zic:  –Caută sa trăiești. Amintirile sunt pentru cei mai bătrâni. Deci, ca urmare trăiesc si cunosc oameni.

“A găsi la fiecare om trăsăturile care il deosebesc de ceilalți înseamnă a-l cunoaște.”

Fac drumeții ( munte, speologie, ciclism) si caut sa clădesc blocuri cu amintiri.

image image

Eu: Asta chiar vroiam sa ți-o zic de mult. Deci, nu e chiar o întrebare…😊… Cum se face ca, in ciuda faptului ca scoți de fiecare data “untul din noi”, ne provoci atâta suferința “musculară”, noi revenim iar-si-iar lângă tine si o luam de la capăt. Magnetismul asta al tau are un secret…Mi-l spui??!

Fabiola: Retine. Tânjim sa fim cunoscuți, dar dorim sa rămânem ascunși…suntem convinși ca, daca ceilalți ne-ar vedea așa cum ne vedem noi înșine, priveliștea i-ar îndepărta.

Autodezvaluirea are efectul opus.

Cand o persoana își scoate masca, ceilalți sunt atrași spre ea.

 

image

Fabiola:Sunt recunoscătoare pentru ca exist. In inima mea se afla pasiunea unei fete. Pentru un duet de-o viața. Cânta-ți așadar cântecul tau.

Care este cântecul tau?

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre.

Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

Daca iti place Rescrie-ți Povestea si vrei sa iti spui chiar tu povestea, te invit cu mare dragoste sa îmi trimiți un mesaj. Mai jos.

A, da! Si nu uita sa distribui cu ❤️ daca ți-a plăcut si te-a inspirat Povestea Fabiolei. Inspira si tu, la rândul tau. Multumesc.

 

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BUlla7bAIju/

HAI pe Pinterest!

 

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.