• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

🎬Te invit să zâmbești ca să îți crești încrederea în TINE!

🎬Te invit să zâmbești ca să îți crești încrederea în TINE!

 Zâmbetul și bucuria de a trăi.

Știu că nu îți iasă întotdeauna. Că ai o mulțime de motive să rămâi îmbufnată și nemulțumita. Că nu-ți „arde” de zâmbit!

Mai presus de toate acestea si multe altele, tu poți alege cum să te simți. Da, o sa îți reamintesc aceste lucruri de ori de câte ori pot! Avem nevoie, lumea întreagă are nevoie de zâmbetul tău, de bucuria ta!

Dacă crezi că nu poți îmbunătăți această lume, te înșeli!

Dimpotrivă, în tine stă alinarea, vindecarea, compasiunea și bucuria unui zâmbet adevărat, din inimă!

Caută motive pentru care ești recunoscătoare acestei vieți, și zâmbește-le! Te vei simți mai bine atât tu, cât și cei din jurul tău.

Dă-le încrederea într-o lume mai buna! Prin zâmbetul tău.

 

Click pe imagine să vezi video-ul cu Provocarea #5  ⤵⤵⤵⤵⤵⤵

Sunt LoRE, creator Lore Luxurious Life, Brand ambassador și Creative writer. Am ales să inspir la rândul meu pe cei care mă inspiră.

Am început de la o simplă idee. Am transformat-o în poveste. Așa s-a născut ideea de branding și de valorizare a ființei unice care ești.

TU ești Povestea.

Am scris pe loreluxuriouslife.ro  până în prezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!

Am creat împreună cu tine proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu.

Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed