• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Te provoc să MEDITEZI ca să îți încrederea în TINE!

Te provoc să MEDITEZI ca să îți încrederea în TINE!

Click pe imagine să vezi video-ul cu Provocarea #2  ⤵⤵⤵⤵⤵⤵

Încrederea în tine o ai sau nu o ai!

Așa m-a avertizat cineva, cu mult timp în urmă…sa fie vreo’ 30 de ani?! Poate mai mult…

Încrederea în tine e ceva ce ai, e adevărat, e unul dintre darurile minunate cu care vii pe acest pământ, dar câți dintre noi suntem conștienți de acest lucru? Unii, în vâltoarea evenimentelor, provocărilor sau problemelor, am uitat de ea, prețioasa încredere.

Slavă Domnului ca ea nu a uitat de noi! Acesta e motivul pentru care suntem puși pe pauză deseori. Pentru a ne reaminti cine suntem, dar mai ales cum suntem cu adevărat. Încrezatoare, adică!

Meditația este una dintre metodele cele mai bune de a te pune pe pauză și a petrece ceva timp de calitate cu sinele tău. Nici nu știi de când tanjește la o întâlnire autentică cu tine!

Astăzi, fă-ți un cadou și ia o pauză de meditație! Dar, astăzi, da? Și meditează zilnic, timp de 1 săptămână si scrie-mi într-un comentariu cum te simți. Să iei în calcul și starea de disconfort sau bețele în roate puse de propria ta minte!

Dar ia-ți inima în dinți și fă-o! E pentru sănătatea noastra mentală.

Te pup! Mă duc să meditez.

Sunt LoRE, creator Lore Luxurious Life, Brand ambassador și Creative writer. Am ales să inspir la rândul meu pe cei care mă inspiră.

Am început de la o simplă idee. Am transformat-o în poveste. Așa s-a născut ideea de branding și de valorizare a ființei unice care ești.

TU ești Povestea.

Am scris pe loreluxuriouslife.ro  până în prezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!

Am creat împreună cu tine proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu.

Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

Înscrie-te pe Lista V.I.P !

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed