• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Patricia: Tinerețe fără batranete si viata fără de moarte.

Patricia: Tinerețe fără batranete si viata fără de moarte.

Rate this post

 

“Ma simt neputincioasa, intr-un fel.,

mi-a mărturisit Patricia la un moment dat. Da, are doar 20 de ani si uneori se simte neputincioasa pentru ca atunci cand oferă iubire din prea-plinul inimii ei, prea putina se întoarce înapoi la ea.

Of, câte dintre noi nu ne-am simțit sau ne simțim neputincioase, indiferent de numărul de ani viețuiti pe acest pământ?

Varsta ta e doar un număr cand vine vorba de provocările vieții, deseori reusesti sa ajungi la un nivel “decent” de înțelegere pentru a le face fata. Esti obligată sa iti asumi tot ceea ce trăiești, chiar daca aceste lucruri se numesc deznădejde, nefericire sau abandon.

Cert e un singur lucru: Dumnezeu nu te abandonează niciodata!

“De-as putea, as absorbi iubirea ca un burete!”

spune Patricia cu încântare. Pentru ca ea înseși e o încântare, o minune a lui Dumnezeu. E clar ca e ghidată către o exprimare profunda a ființei ce celebrează aceasta existența.

Stii prin ce? Sunt sigura ca te va surprinde si pe tine la fel de mult cum a făcut cu mine: prin dragostea ei adevarata pentru cei aflați tocmai la celălat capăt al “spectrului” vieții, bătrânii.

“Îmi place sa îmi petrec timpul cu familia si cu persoanele vârstnice, in special. Am o legătura specială cu Divinitatea si simt ca in preajma bătrânilor cerul e mai senin, iar sinceritatea atinge cotele ei maxime.”

In preajma lor, Patricia primește inspirație. De fapt, intreaga-i viata e inspirație!

“Inspirația…oricare ar fi ea, coboară de cele mai multe ori pe aleile Divinității. Pot sa privesc cerul cu orele si sa astern apoi pe hârtie toate figurile observate. Ba chiar pot crea si o poveste din asta!”

Tu, cititoare minunata, iti creezi singura povestea. In cel mai simplu si sublim mod: lăsându-te inspirata de Divinitate si folosindu-ți darurile. Esti precum Autorul care te-a creat!

Patricia e o copila privilegiata, pura si autentica, dar centrata si foarte atenta la mesajele care i se transmit.

“De cele mai multe ori, intuiția e cea care ma determina sa acționez, ghidată de inima, lucru lesne de înțeles.

Dorintele vii ma determina sa pornesc sa-mi împlinesc visurile. Consider, cu cea mai mare certitudine ca pot sa cuceresc lumea cu iubirea sinceră ce zace in adâncul inimii mele, gata mereu sa explodeze  ca un vulcan.”

Draga mea femeie uimitoare care citești acum, oriunde te uiți, fie ca te admiri intr-o oglinda, fie ca te uiți in jur, ai inspirație la tot pasul! Ne ai întotdeauna pe noi, surorile tale, lângă tine.

Azi, Patricia e cel mai bun exemplu! Ea te invata ce sa faci cu vârsta pe care o ai. Nu e important numărul ei, important e cine esti Tu si ce faci cu toate resursele care ți-au fost dăruite. Daca cumva se ițește spiritul de contradicție, vreau sa stii ca nu își găsește locul. Ai minim nu dar care se revarsă in valuri-valuri înspre si dinspre tine: IUBIREA.

“Una din lecțiile de viata mi-a șoptit sa fac mereu ceea ce simt si nu ce vor ceilalți, si daca las iubirea sa izvorasca din interiorul meu, atunci lumea din jur e cuprinsă de magie.”

Te iubesc, Patricia.

Va iubesc, femei uimitoare.

Iubiti si străluciți!

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

 

Cum?

Daca esti una dintre femeile care aleg sa își rescrie povestea trimite-mi un mesaj. Te voi contacta in cel mai scurt timp!

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.