• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cum am spus Pace! războiului cu mine însemi

Cum am spus Pace! războiului cu mine însemi

 

5 (100%) 9 votes
” Dacă îngăduiți lumii exterioare să vă controleze gândurile și simțirea, mediul extern vă va modela circuitele creierului pentru a vă face să gândiți “corespunzător ” cu tot ce vă este familiar. Rezultatul va fi crearea aceluiași lucru, dar în cantităti mai mari – creierul dumneavoastră se va modela astfel încât să reflecte problema, condițiile și contextele din viață.” – Joe Dispenza.

 Poate că schimbările de conștiință din ultima perioadă la nivelul planetei, completate de episoade de “iluminare” sunt doar o vedenie/invenție de-a mea și a unui grup mai mult sau mai puțin numeros. Posibil. Dintotdeauna am fost mai ciudată, boemă și atipică.

image

Corect. Dar ce ne facem, că până și “știința ” a început să accepte, e drept, cu greutate, cum bine îi stă, anumite “schimbări ” pe care, și dacă ai fi orb nu mai le poți ignora?

~ Ce vreau să zic de fapt? Exact ce zice în titlu: Am obosit!

Să:

  • nu am încredere în mine,
  •  să aștept validarea celorlalți,
  • să nu mă accept așa cum sunt,
  • să mă las manipulată,
  • să îi las pe ceilalți să hotărască pentru mine,
  • să mă tot tem ca sunt vulnerabilă,
  • sa nu fiu eu prioritatea nr.1 din propria mea viață.

Mai sunt și altele, dar începe sa devină obositor și pentru tine, așa că mă opresc aici. Nu știu cum ești tu, dar eu, astăzi, nu mai vreau să trăiesc așa cum am făcut-o până acum! Toată zarva și lupta interioară dusă până acum m-au secătuit de Cine Sunt Eu cu adevărat.

Încet – încet, mi-am cedat puterea și forța interioară și am întors spatele visurilor mele iubite și dorite.

Cine sunt eu?

Totuși?… Atâta frustrare, umilință, durere și neputință am îndurat încât au inceput să dea pe afară. Până când… am început să devin Conștientă de adevărul meu, încât iluzia nu și-a mai făcut loc în viața mea. A început să își facă simțită prezența Inspirația!

~ E foarte simplu: Inspiri. Apoi, Expiri! 🙂 Știu că pare o glumă, dar respirația corectă a fost prima tehnică care mi-a schimbat oarecum starea în bine. Tot ea, respirația, m-a trimis la următorul pas, și tot așa mai departe… Am ajuns să încerc o paletă largă de tehnici, metode care au dat rezultate mai mult sau mai puțin convingătoare.

~ Așa că, încet, cu răbdare, dar mai ales fără, am experimentat tot ce mi-a venit în cale. Am făcut ceea ce am simțit că e potrivit pentru mine și mai ales ceea ce a început să dea rezultate!

~ Conectarea la Dumnezeu prin rugăciune mi-a adus aminte de mine cel mai mult! Este o metodă care îți schimbă viața complet! Evident, acest lucru este posibil, pentru că TU ești înseși Viața!

5 (100%) 9 votes
L❤️RE.

Mulțumesc pentru implicarea și comentariile tale. Te invit să distribui articolul dacă te-a inspirat sau dacă vrei să inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Pentru orice întrebare, idee, feed-back, etc. ÎȚI STAU LA DISPOZIȚIE!

Sunt Lore, Brand ambassador & Creative writer.

Creator www.loreluxuriouslife.ro

0722 719 245

Am scris pe www.loreluxuriouslife.ro din anul 2015 până înprezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!
Am creat împreună cu voi proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu, femei ce trăiesc o viață plină de har, inspirație și entuziasm!
„Omul nu mai poate trăi doar pentru el. Trebuie să constientizam cătoate viețile sunt valoroase și că suntem uniți cu toate viețile. Din această cunoaștere vine relația noastră spirituală cu universul.” Albert Schweitzer
Te încurajez pe TINE  să ieși în față și să îți promovezi darurile transformându-te în inspirație pentru cei din jur. Să scoți la suprafață diamantul interior. Să îți faci vocea auzită. Să îți transformi propria imagine într-un BRAND autentic și integru.
Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

 

Înscrie-te mai jos cu adresa ta de email și vei primi gratuit articole & sesiuni video.

💞 Meriți să îți îmbunătățești viața! 💞

💞 Meriți să îți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

2 gânduri despre „Cum am spus Pace! războiului cu mine însemi

| lore luxurious life on WordPress.com – Lore Luxurious LifestylePublicat pe  4:41 pm - apr. 20, 2016

[…] Source: | lore luxurious life on WordPress.com […]

Legea atracției și-a pierdut mințile? | Lore Luxurious LifePublicat pe  9:36 am - ian. 17, 2019

[…] Cum am spus Pace! războiului cu mine însemi […]

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.