• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Otilia: “Si totusi,asta nu e o poveste despre pierdere…”

Otilia: “Si totusi,asta nu e o poveste despre pierdere…”

Rate this post

Lecție de viata?

 

As putea spune ca toată viata mea a fost o lectie continua.

In urma cu doar câțiva ani eram foarte mândra de ceea ce reușisem sa fac in viata, cu forte proprii. Eram, cum s-ar zice, pe val. Eram stăpâna inelelor (la propriu si la figurat, deoarece eram asociat intr-o firma care deținea un lanț de magazine de bijuterii de argint).

Aveam o situație materială rezonabila, un soț minunat si cea mai grozava fetița din lume. Eram ferm convinsă ca norocul ți-l faci cu mâna ta. Dar viata are felul ei de a-ți dovedi ca toate astea sunt  efemere…

Am aflat ca minunatul meu copil sufera de o boala rara, am petrecut ani in spital…Undeva, in tavalugul care mi-a maturat tot ceea ce credeam eu ca stiu despre viata, mi-am pierdut sotul, care s-a prapadit la doar 35 de ani.

Nu ca ar mai fi contat, dar am pierdut si firma la un moment dat.

Si totusi, asta nu e o poveste despre pierdere, este o poveste despre iubire, despre viata, despre regasirea sinelui,pentru ca atunci am inceput sa invat…

Am invatat cat de importanta e clipa prezenta, cat de mult conteaza sa te bucuri de fiecare moment in parte, acum, azi…Am invatat ca poti sa-ti pastrezi mintea intreaga doar daca lasi trecutul in trecut si daca nu-ti bati capul cu ce va fi maine.

Am invatat sa plang pana la epuizare si am invatat sa rad din toata inima. Am invatat cum sa fiu cea mai buna mama din lume pentru copilul meu. Am invatat sa lupt pentru dreptul la medicamente, la viata pana la urma. Am invatat ca exista multi oameni buni pe lume.

Am invatat ca nu stiam nimic.

Trebuie sa recunosc ca, in momentul in care am vazut intrebarile tale, Lore, m-am blocat. Erau intrebari despre mine la care imi era greu sa raspund, pentru ca nimic din ceea ce fac, la ora actuala nu este pentru si despre mine.

Apoi am inteles.

Asta sunt eu si asa am reusit sa ma gasesc pe mine: in altii, in copilul meu, in mama mea, in prieteni, in mamele de copii speciali, in necunoscuti.

Sunt persoana pe care o cauti cand esti necajit si vrei sa-ti ridice moralul, sunt persoana pe care o rogi sa gaseasca o solutie problemei tale (fie ea de viata sau chiar de matematica), sunt persoana pe care o suni atunci cand vrei sa taci…

Cum spuneam si mai sus, ce am facut ieri nu mai conteaza. Ce voi face maine, n-am idee. Conteaza faptul ca azi mi-am pus tot sufletul in proiectul ARPID – Asociatia Pacientilor cu Imunodeficiente Primare – Imunitate pentru Viata, proiect cu care participam la Timotion 2017.

https://l.facebook.com/l.phpu=http%3A%2F%2Fwww.timotion.ro%2Fproiecte-2017%2Farpid-imunitate-pentru-viata

Profit de aceasta ocazie si va invit pe toti sa alergati alaturi de noi.      Ajutati-ne sa salvam vieti!

Rescrie-ți Povestea.
In fiecare sambata.
De la ora 19.
Doar femei uimitoare
&
extraordinare.
Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: “Da, vreau sa îmi rescriu povestea.”

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

Follow us on Instagram:

https://instagram.com/p/BRve96FAnPU/

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Un gând despre „Otilia: “Si totusi,asta nu e o poveste despre pierdere…”

🎬 Un interviu despre: boli rare, imunoglobulina si indiferenta. – lore luxurious lifePublicat pe  6:54 pm - feb. 10, 2018

[…]  http://loreluxuriouslife.ro/2017/03/25/otilia-si-totusiasta-nu-e-o-poveste-despre-pierdere/ […]

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.