• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cum scap de îndoiala?

Cum scap de îndoiala?

Rate this post

Bine te-am găsit!

#Episodul 24: Cum scap de îndoiala?

Intai si întâi sa vedem ce este de fapt, îndoiala.

E doar lipsa credinței? Parca toate provocările vieții ne aduc iar-si-iar in același loc: încrederea in Sine. Daca o ai esti salvat! Dar, daca nu?

 

Multa lume vorbește despre mine ca despre una dintre cele mai încrezătoare persoane din câte au văzut. Eu niciodata nu ma las, vad oportunități acolo unde aparent nu exista nimic, țopăi de fericire fără nici un motiv, doar-doar sa “smulg” un zâmbet de la cel din fata mea.

Si totuși, nimeni nu are habar ca provocarea cu nr.1 din viata mea este chiar opusul încrederii, îndoiala. Bine, veți zice, dar tu ne umpli capul cu ideea ca ” ce e deasupra, e si dedesubt”!

Va amintiți vorbele parinților atunci cand vroiam noi sa atingem ceva fierbinte: ” Nu pune mâna, ca te frige!” ? Hmm, deseori o aud si acum in cap cand ma îndrept către visul meu. Si eu totuși o fac, ma îndrept.

Ma îndoiesc de mine si ma în-DREPT înspre visul meu.

O sa reușesc? Poate da sau poate nu, oricum te țin la curent pentru ca nu am de gând sa renunț. Poate, la un moment dat, daca eu nu pot sa renunț la îndoiala, va renunța îndoiala la mine.

Stii ce fac? A C T I O N E Z. Visul meu contează si eu il împlinesc.

Tu ce faci azi pentru Visul Tau?

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Lore.Luxurious.Life. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BU92IBYg2k4/

http://pin.it/sjc29b5
Cred că ți-ar plăcea acest panou de pe Pinterest…

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.