• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Sanatatea.

Sanatatea.

Rate this post

💞 Bine te-am gasit! 💞

#17 Sanatatea.

Azi am sa incep cu

 Intrebarea:Pe o scara de la 1 la 10 (nota maxima) ce nota ti-ai da pentru modul in care te “porti” cu trupul tau?
Fii inspiratie pentru cei din Comunitatea noastra!
A C T I O N E A Z A!

 

Daca ti-ai dat nota 10, te aplaud din toata inima si te invit sa ne impartasesti modul cum faci sa pastrezi aceasta performanta.
Daca esti printre cei care ma situez si eu, sa ziceeem…media, te invit sa te gandesti care poate sa fie urmatorul pas logic pentru imbunatatirea acestei note?

In cazul meu e vorba despre a renunta, dar mai ales a intelege ce anume imi declanseaza pofta nebuna de dulce. Pentru asta am lansat o provocare de 21 de zile la care te invit si pe tine sa iei parte!

https://www.facebook.com/alergcatremine/?ref=ts&fref=ts

Imi doresc ca impreuna sa descoperim cum sa ne imbunatatim si transforma viata in ceea ce  visam de mult timp. Nu e vorba doar de alimentatie sanatoasa, miscare si stare de bine! Este vorba despre armonizarea minte~trup~suflet.

 

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul & sesiunea video daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BRgJW4bAPhD/

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.