• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Legea atracției și-a pierdut mințile?

Legea atracției și-a pierdut mințile?

Rate this post

image

    Cât timp ai petrecut azi, tu cu Tine?

Sau zilele care au trecut, zile de sărbătoare și introspecție? Și când a fost ultima oară când ți-ai făcut lista cu rezoluții pentru anul în curs?

Nu, nu o sa ma uit doar la paiul din ochii tăi! Nope. Vreau să îți povestesc doar puțin despre PRIMUL AN  din viața mea de până acum, care a început să conteze.

         În  acel moment am decis ce voi fi, face și deveni în viitor, de acum încolo, un fel de an 0. Foarte ușor de zis, destul de complicat de realizat, dar nu imposibil.

Ce mi-am propus?
  • fac doar ce îmi place și am chef să fac. Fără să lenevesc și să pierd timpul, însă.
  • petrec cu mine cât mai mult timp posibil: mă rog,  vorbesc cu mine, îmi analizez viața, o organizez, într-un cuvânt, mă bucur cu adevărat de propria-mi companie și reînvăț cum e să trăiesc cu mine.
  • trăiesc doar după programul meu, fără să depind de nimeni (my favorite stuf :))

Tac. Mă ascult. Mă iubesc. Mă apreciez. Mă accept.

Am hotărât să practic prezența în viața mea. Să revin din lumea în care trăiam până acum, consolându-mă că totul e perfect, înapoi la mine.  La început a fost extraordinar, dar pe zi ce treceam a apărut un sentiment de izolare, asta pentru că cei foarte apropiați au început să se întrebe dacă îmi este bine. Câțiva dintre ei au hotărât că îmi sunt salvatori și trebuie să mă ajute să scap de starea nouă în care mă aflam. Ei bine, frații mei, nimeni nu te poate salva de tine! Tu ești singura/singurul responsabil pentru tine și viața ta.

Și mai era și un alt fel de izolare, până acum neconștientizată, aceea când te afli gol-golut în fața ta și nu mai ai unde fugi, nu te mai poți ascunde după deget.

E dureros să vezi că tu nu mai ești nici imaginea celorlalti despre tine și nici măcar propria ta imagine despre tine. Încet-încet, ajungi…nimic! Pentru ego -ul meu, wow, asta chiar a durut! Am trecut prin stări nesfărșite de: mă plac – nu mă plac, mă iubesc – mă urăsc, continui -renunț.

Nu, nu am renunțat, deși au fost vreo 4 încercări de-a o face. Încă îmi simt lacrimile sărate pe față și durerea din piept. Ceea ce părea să fi fost cel mai “dolce far niente an”, începuse să se transforme într-un calvar. Doamne, oare cât de mult trebuie că m-am îndepărtat de mine ca să îmi fie atât de greu să mă reîntorc Acasă???

Ce m-a făcut să îmi înăbuș Vocea? De ce mi-am închis  mintea, dar mai ales, inima?

De ce îmi place de mine atât de puțin?

Da, știu, masca purtată de mine atâta amar de vreme și imaginea celorlalți despre mine vorbesc despre cu totul altceva… Nici măcar nu mă mai mir, ACUM, de ce nu îl auzeam pe Dumnezeu, dar mai ales de ce nu Îl simțeam. Păi, cum să poți simți  cu adevărat sub atâtea straturi “brand-uite” ale Sinelui  tău?

Da, am hotărât să îmi “pierd mințile” pentru un an. La cum am început să mă simt și la ce am învățat până acum, cred că intenția mea va deveni una de durată, minim viața asta.

Când sunt cu mine și tac, Te aud pe Tine.

Să tac și să ascult adevărul. Astăzi sunt mesagerul lui Dumnezeu. Vocea mea este a Lui, ca să dau ce primesc.

O sa închei cu un mesaj primit la un moment dat în timpul calătoriei mele, care mi-a reconfirmat că sunt pe drumul cel bun.

” Oferă Iubire. Joacă-te. Învață cu iubire – pe tine și pe ceilalți. Crește. Vindecă. Bucură-te. Întreabă.  Adu lumina oriunde mergi.”

Tu ce mesaje primești de la sufletul tău?  Oprește-te și ascultă-L!

Te iubesc. L❤️RE.

 

Mulțumesc pentru implicarea și comentariile tale. Te invit să distribui articolul dacă te-a inspirat sau dacă vrei să inspiri pe cineva drag.

Pentru orice întrebare, idee, feed-back, etc. ÎȚI STAU LA DISPOZIȚIE!

Sunt Lore, Brand ambassador & Creative writer.

Creator www.loreluxuriouslife.ro

0722 719 245

Am scris pe www.loreluxuriouslife.ro din anul 2015 până înprezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!
Am creat împreună cu voi proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu, femei ce trăiesc o viață plină de har, inspirație și entuziasm!
„Omul nu mai poate trăi doar pentru el. Trebuie să constientizam cătoate viețile sunt valoroase și că suntem uniți cu toate viețile. Din această cunoaștere vine relația noastră spirituală cu universul.” Albert Schweitzer
Te încurajez pe TINE  să ieși în față și să îți promovezi darurile transformându-te în inspirație pentru cei din jur. Să scoți la suprafață diamantul interior. Să îți faci vocea auzită. Să îți transformi propria imagine într-un BRAND autentic și integru.
Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

 

Înscrie-te mai jos cu adresa ta de email și vei primi gratuit articole & sesiuni video.

💞 Meriți să îți îmbunătățești viața! 💞

💞 Meriți să îți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

❤️

Pinterest are toate poveștile Femeilor Uimitoare in același loc:

 

❤️

Cum am spus Pace! războiului cu mine însemi

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.