• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Iti răspund cu dragoste la orice întrebare. #1.

Iti răspund cu dragoste la orice întrebare. #1.

Rate this post

❤️

Oricând esti pregătită, atunci e momentul.

Chiar daca nu înțelegi de cele mai multe ori de ce sau pentru ce faci aceste lucruri, înțelege ca ceva este la mijloc, ceva mai presus de tine.
Înțelegerea ta devine, pe zi ce trece mai prețioasa si mai deschisă la tot ce „sta” sa se întâmple. Da, e posibil ca lucrurile sa nu para perfecte, ele sunt intr-o schimbare continua.

Sa te întreb de ce cauți atat de mult in exterior, cand de fapt, toate lucrurile minunate si extraordinare se afla in interiorul tau? Orice călătorie de redescoperire începe banal, fără surle si tobe. Poate, doar in capul tau se aud genul asta de zgomote. Sunt zgomote, deseori nesfarsite, care se recreează, se modifica. Oprește-te pentru câteva clipa si oferă-le răgaz. Ele, zgomotele, te vor reînvăța sa asculti. Așa cum nu ai mai făcut-o niciodata!

Vei observa cum încet-încet toate piedicile si nelămuririle tale vor dispărea, iar planetele se vor alinia pentru tine.

Da, tot ceea ce faci tu e important. E si bine.
Nu iti mai privi deciziile cu privirea asta, e timpul sa renunți la deznădejdea ta caracteristica!
Nu stii cum?

Nimic mai simplu, dezvață cuvântul nădejde sa mai poarte dez-nădejdea alaturi si începe sa trăiești cu convingerea ca faci si spui ceea ce simți. In felul acesta, autenticitatea ta nu va mai avea de suferit. De fapt, sa iti spun un secret: suferința apare doar atunci cand lași ego-ul sa te ghideze.

Nu-l mai lasa! Preia tu frâiele si condu-ți viata cu curaj, din postura de vizitiu, pentru ca tu impui ritm vieții tale. Chiar daca deseori nu crezi asta!
Prin tine, energia se mișca, se modifica, primește noi~si~noi valente, se transforma. Sa iti mai spun ca tu esti „catalizatorul” vieții tale?
Oamenii care si-au schimbat viata in bine au început cu ușurintă si bucurie, fără stres sau sforțări nebănuite. Da, e adevarat, cu trecerea timpului au început sa se provoace singuri pentru întărirea „imunității” firii lor.

Pentru ca nimic nu e prea greu pentru Dumnezeu. El abia așteaptă sa te servească precum si tu Il servești.
„Precum in cer, așa si pe pământ.”
Da, acesta este adevarul, lucrurile chiar stau atat de simplu de la începutul vremurilor si pana acum. Doar noi avem alte gânduri…Noi ne-am creat o „mentalitate” de nemultumiți si nefericiți.

Visezi sa împlinești ceva bun si folositor pentru tine si cei din jurul tau?
Foarte bine! Nu mai sta pe gânduri!
Începe sa gandesti cu propriul cap, nu te teme sa il folosești cat mai mult timp. Nu, nu se va uza, dimpotrivă, vei fi surprinsă cat de minunat funcționează si ce bine te servește in fiecare moment al vieții tale.

❤️

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații noastre.

Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe

Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

 

 

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

HAI pe Pinterest!

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed