• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Iren: “Sincer,cred ca am descoperit rețeta ideală.”

Iren: “Sincer,cred ca am descoperit rețeta ideală.”

Rate this post

Ce s-ar intampla daca privindu-te in oglinda, te-ai îndrăgosti instantaneu de tine?

Ce ar “trebui” sa vezi acolo ca sa te îndrăgostești? Pantofi eleganți, silueta supla, zâmbetul fermecător?

Sa fie suficient, oare?

Ce zici daca te-ai vedea doar pe tine, așa cum esti tu? Cu bune si rele, cu talie subțire de viespe sau îngroșată de nașteri, cu parul atent coafat sau cu el vâlvoi pentru ca ai avut timp doar sa iti treci mâinile in graba prin el, cu zâmbetul tau larg sau cu fata înnorata de gânduri?

Iti cer doar un moment. Un moment de sinceritate si prezenta. Cu tine, așa cum esti. Dezbracata. De inhibiții si limite. Pregătită pentru o noua poveste, una noua, doar a ta!

Stiu, ai nevoie de mult curaj si asumare sa trăiești propria poveste si sa nu te amesteci in alte povesti care nu sunt despre tine.

Asta face Iren. Asculta povesti.

“Vezi tu, cred ca am un dar, adun in jurul meu oameni cu povesti interesante care ma motivează. Lecțiile mele de viata vin prin poveștile oamenilor pe care ii întâlnesc si cu care de fiecare data creăm împreuna o poveste.”

Asculta si spune povesti vindecătoare pentru trup, minte si suflet. Pentru ca asta e menirea ei:

“Sa pot împărtăși către voi din cunoștințele si experiența mea de medic si împreuna sa învățam sa ne descurcam in labirintul nutriției moderne.”

Iren ne ajuta sa ne vedem așa cum suntem, iar bucuria si entuziasmul care il împraștie in jur te convinge ca esti in locul potrivit. Aproape niciodata nu e vorba de dieta sau cum sa scapi de kilogramele in plus, ci de conectarea cu tine si cu cel care te ajuta sa conștientizezi unde esti si unde anume iti doresti sa ajungi.

“Demersurile mele sunt dedicate celor care vor, in rapidul cotidian sa se oprească un pic si sa ceara un sfat, sa învețe sau sa împărtășească celorlalti secretul unei alimentații sănătoase si a unei vieți echilibrate ~ trăiește sanatos, treci prin viata frumos. ~
In secolul nostru felul cum mâncam si mai ales ceea ce mâncam ridica multe întrebări si controverse.Se afirma din ce in ce mai des, si știința o dovedește cu date clare, ca  alimentatia actuala este sursa multor boli incurabile.
Vestea buna e ca putem face ceva, informarea si comunicarea au un rol important. Acesta este primul pas spre o lume mai sănătoasa, spre o viata mai frumoasa.”

Trupul, mintea si sufletul nu pot fi separate. Cand ignoram acest fapt ne separam singuri de întregul care așteaptă răbdător revenirea noastra, re-echilibrarea noastra. Eu, personal, ii sunt recunoscătoare lui Iren ca a apărut in viata mea ca un semn.( – Lore, e semn bun ca faci ceea ce faci!  😊).

I-am cerut lui Iren sa ne “scrie” o rețeta pe care sa o putem folosi si noi ca sa ne îmbunătățim stilul de viata. A acceptat cu ușurintă si dragoste:

“Sincer, cred ca am descoperit rețeta ideală: îmbin pasiunea cu meseria. Cred ca empatizez bine cu cei din jurul meu. Pot înveseli pe oricine si pot transforma marile supărări in mici necazuri trecătoare…”

 

Traim intr-o lume care are nevoie de vindecători. Iren, e un privilegiu sa te avem alaturi in aceasta călătorie numita viata. Mulțumim!

Dr. Iren Alexoi: medic, nutritionist, dietetician, prezentator T.V. al emisiunii săptămânale “Tableta de sănătate” pe TVR3 si TVR Timisoara, fondator al Asociației Dr. Iren Alexoi pentru Sănătate, inițiator al programului “Micii bucătari nutriționiști”~ Curs de alimentație sănătoasa pentru copii si școlari.

 

Rescrie-ți Povestea.
In fiecare sambata.
De la ora 19.
Doar femei uimitoare
&
extraordinare.
Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: “Da, vreau sa îmi rescriu povestea.”

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.