• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Întâlnire de gradul III: Medicul nutriționist.

Întâlnire de gradul III: Medicul nutriționist.

Rate this post

Dacă cineva îmi spune să merg la medic, mă apucă stresul instant.

Doar nu sunt bolnavă, sunt doar grasă.

Dacă cineva îmi spune să merg la nutriționist…hmmm, așa parcă mai merge! Totuși, după câteva momente de cugetare îmi vin noi întrebări în minte.

Piața e plină de nutriționiști, chiar și eu ma număr printre ei, neoficial, bineînțeles.

Eu „știu” foarte bine ce ar trebui să mănânc, ce mișcare să fac, sunt un teoretician în nutriție, ceva nemaipomenit!

Știi ce făceam de obicei, întrebându-mă: „Să merg sau nu la nutriționist?”.

Da, ai ghicit, abandonam complet ideea și continuam să fac ceea ce credeam eu că e mai bine. Peste ani și ani decizia mea s-a dovedit din ce în ce mai proastă. Foarte!

De ce să mergi la un doctor nutriționist?

Pentru că îi ai la îndemână, sunt adevărați profesioniști, pentru că sunt și medici, nu doar specialiști în nutriție (atenție la acest aspect atunci când iei hotărârea!) și pentru că oricât de multe informații am avea noi în cap despre mâncatul sănătos, te vor ajuta să înțelegi, să organizezi și să aplici toate aceste lucruri. Și mai presus de toate, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început!

Când iei decizia să mergi la un doctor nutriționist?

Chiar acum, în timp ce citești ce scriu, fie că ai sau nu greutatea ideală.  Întâlnește-te cu acest specialist nu doar la cabinet, ci și la workshop-uri sau seminarii. Vei învăța foarte multe lucruri despre cum să îți îmbunătățești starea ta de bine și a familiei tale.

Eu, personal, după o vizită de acest gen mă simt mult mai deșteaptă și mai pregătită. O să îți povestesc în următorul articol de ce și ce anume m-a făcut să mă deștept!

Cum decurge întâlnirea de gradul III cu doctorul nutriționist?

Ușor și firesc, dacă medicul este cu drag de om și ceea ce predă. Așa a decurs și întâlnirea mea cu Dr. Iren Alexoi.

Zâmbetul ei larg și prietenos, starea de confort psihic pe care mi-a oferit-o m-a făcut să înțeleg că nu sunt chiar atat de „defectă” pe cât mă vedeam eu privindu-mă în oglindă. De fapt, m-am simțit chiar fain în pielea mea atunci.

M-a întrebat ce îmi place și ce nu în materie de alimente, mi-a vorbit despre mișcare și ce mi s-ar potrivi, mi-a explicat cum contribui (sau nu) prin modul cum mănânc la binele societății din care fac parte. Asta mi-a atins în mod special sufletul (da, știu, că suntem diferiți!).

Cert este că nu mi-a dat o foaie de hârtie pe care sa am super-mega-dieta care o să mă transforme in top model. Nu, chiar mi-a dat un timp respectabil de revenire la silueta ideală: în jur de 7 luni de zile. Ups!

M-a liniștit însă că mi-a înțeles poftele, dependențele, ciudățeniile. Nu le-a judecat. Plus că, în cele 2 săptămâni până când va avea loc o noua întâlnire, mi-a oferit spre preparare doar rețete delicioase. Și nu exagerez deloc. Vorbește pofticioasa din mine și ea chiar știe ce zice!

Ține aproape pentru ca am atâtea să îți povestesc despre frustrarea începutului, ingrediente pe care nu le-am folosit în viața mea și conștientizări surprinzătoare!

Până atunci, îți las mai jos un link unde Iren postează constant rețete care să te inspire și să te încurajeze să nu abandonezi această călătorie către silueta ideală. Pentru că noi, mergem împreuna! 😘😘

Grupul Slăbiți cu Dr. Iren Alexoi: https://www.facebook.com/groups/237304806437869/

Alături de Dr. Iren Alexoi, doctor nutriționist dietetician, încep una dintre cele mai tari și spectaculoase călătorii! Te invit alături de noi dacă rezonezi cu ceea ce facem aici, dacă vrei sa afli ce se întâmplă atunci cand consulți un doctor nutriționist, să distrugem niște mituri și să arătam lumii întregi că acolo unde este voința combinată cu știința, echilibru și zâmbete, nici un vis nu e greu de atins! Chiar si cel de redobândire al greutății ideale și al unui corp suplu și sănătos! 😊

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed