• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Fii TU #Bucurie!

Fii TU #Bucurie!

Rate this post

Am început sa vorbesc despre dărnicie ~ generozitate de ceva vreme. Din motive lesne de înțeles: am obosit, energia mi-a scăzut, entuziasmul…interesant, el a rămas la fel. Asta e ceva neașteptat pentru mine!

Cand nu te simți bine cu tine din orice punct de vedere iti doresti întotdeauna sa obții ceva: atenția celorlalti.

Cum?

Nu, nu maimutarindu-te sau apărând live pe facebook(cazul de fata), doar mutându-ți atenția către celălalt. Celălalt, aproapele tau.

Mi-e atat de aproape – aproapele ca parca nici nu-l mai observ. S-a integrat atat de bine in peisajul sumbru al vieții catalogate ferm ca nedreapta si nefericita, ca nu-l mai vad.

Ok, nu vreau sa te contrazic, dar de ce din aceste fotografii chipurile copiilor sunt zâmbitoare si încrezătoare? Sunt oare acești copiii privilegiați?

 

 

Sunt. O spun cu mâna pe inima. Pentru ca ii cunosc. Am vorbit cu ei, am mâncat cu ei, chiar am si dansat cu ei, unii dintre ei așezati „confortabil” in scaunele cu rotile.

Le-am simțit iubirea. Au reușit sa ma reînvețe ca V I A T A e un privilegiu, o bucurie, o onoare si ca noi, fiecare dintre noi, o putem onora la rândul nostru.

Un Centru pentru copii cu dizabilități care se poarta ca si cum toată lumea-i a lor, rad si se hlizesc acceptandu-se pe ei înșiși, dar mai ales pe cel din fata lor. E o normalitate in aceasta diz – abilitate. 

 

E abilitatea de a ramâne si a-ți reaminti cine esti. Perfecta si minunata creație a lui Dumnezeu! Da, da, Dumnezeul nostru al tuturor, nu altul.

Un Dumnezeu al autismului, al celor care nu aud, al celor care nu se pot mișca, al celor care gandesc altfel decât mine.

3 Femei creeaza acolo pilonii unui așezământ extraordinar: de normalitate, bucurie, un spațiu sacru de re-înnoire a Ființei. Zi – de – zi celebrează Fiinta umană, aproapele nostru.

Zi – de – zi. Lia Sabau. Veronica Rad. Hana Csaszar. Ele transforma Casa „Sf. Maria” din Carani  in   A C A S A. Aici revin copiii cu dragoste si bucurie.

Modul cum ne raportam la provocări ne întărește, ne smerește si ne invata ca exista ceva mai presus de: Eu! Eu! Eu!

Eu sunt de folos Comunitații in care trăiesc. Daca simți, te invit si pe tine sa o faci pentru acest Centru sau pentru orice Cauza care are semnificație si valoare pentru tine.

Eu, personal si Comunitatea Lore.Luxurious.Life chiar ne dorim cu adevarat sa transformam Bucuria in Cel Mai Iubit Brand din Romania.

Asa ca…azi, începem cu cei mai dragi noua: copiii.

 

 

 

 

Multumesc draga mea prietena Hana Csaszar pentru inspirația si onoarea de a participa alaturi de noi la bucuria lor, a copiilor!

Eu si fiica mea am donat.

Cu dragoste,

Casa „Sf. Maria” Carani & Bucurie & Lore.

Cont IBAN:RO55BACX0000003008882000 UNICREDIT BANK

SWIFT:BACXROBU

Fii inspirație pentru cei din Comunitatea noastra!

A C T I O N E A Z A!

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed