• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Ești eroina vieții tale!

Ești eroina vieții tale!

Rate this post
💞Bine te-am găsit!💞

Ce trebuie să faci ca sa devii eroina in propria ta viață?

Eu  o sa enumăr câteva dintre lucrurile care mi-au fost mie de folos si care m-au ajutat sa îmi îmbunătățesc viata.

1. Nu iti mai ceda puterea personala. Opiniile celorlalti nu sunt neaparat si opiniile tale. Gandesc cu propriul cap si îmi asum viata trăită. Doar sunt Eroina din ea!

2. Nu mai privesc (prea) mult in ograda vecinei. Nu sunt o copie a nimănui. Sunt o Eroina si cum am mai spus, îmi asum acest fapt.

3. Faptul ca ies din tipare ma face o Eroina in adevăratul sens al cuvântului. Sunt creativa si îmi creez viata in stilul meu.

4. Eroina nu se plânge, nu e o victima! Da, își ia timp pentru ea ca sa se relaxeze, reconecteze, dar nu se plânge. Si nu judeca! Decât sa spună ceva rău, mai bine își musca limba (tace!).

5. Eroina are răbdare. Da, știu, cea mai mare provocare! (pentru mine). Ea știe ca se află intr-o călătorie si lucrurile se “aseaza” întotdeauna in ordinea fireasca, conform voinței Divine.

6. Eroina  a învățat sa trăiască o viata din ce in ce mai simpla. Sa prioritizeze. Sa spună nu cu mare curaj si hotarâre lucrurilor care nu îi folosesc pe parcursul călătoriei. A renunțat sa care cu ea tot calabalâcul.

Intrebare: Ce faci astăzi ca să adaugi valoare si credibilitate eroinei de maine?
Fii inspirație pentru cei din Comunitatea noastra!
A C T I O N E A Z A!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BYcvM-IAd1U/

HAI pe Pinterest!

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.