• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Deschide-ți ochii către noi perspective!

Deschide-ți ochii către noi perspective!

Rate this post

Poate lecțiile de viață nu sunt totul. Poate viața este făcută doar pentru a fi trăită și apreciată așa cum este. Claudia așa o vede și simte:

“Totul se întamplă pentru ca noi să învățăm ceva, pentru a ne deschide ochii pentru noi și noi perspective!”

 

 

Ceea ce faci zi de zi îți poate schimba cu adevărat perspectiva, mai ales când ceea ce faci conține pasiune, ambiție și dorința de a aduce bucurie în sufletele clienților tăi. Claudia este o temerară și nu se dă în lături atunci când apar provocările pe terenul unde își exersează pasiunea: fie că este vorba de o anumită coafură sau tunsoare. Ea știe că interacțiunea cu clientele ei îi aduce doar beneficii, în ciuda efortului și a oboselii, uneori.

 

 

Pentru a rămâne în mintea, dar mai ales în inima clienților tăi e nevoie de multă pregătire, atenție și implicare.

 

“Sunt recunoscătoare pentru toate oportunitățile ce au apărut până acum și oamenilor care au crezut in mine, care mi-au dat șansa de a mă descoperi și redescoperi de fiecare dată.”

Claudia știe că darurile ei “speciale” le dețin și alții, dar ea le valorifică la maximum în munca ei și acesta este motivul pentru care îi sunt apreciate calmul, răbdarea și bunăvoința. Orice afacere crește și devină valoroasă atâta timp cât cei implicați își pun în inimă acest lucru. Claudia face ca fiecare interacțiune cu clienții ei să adune doar bucurie și satisfacție.

 

 

loreluxuriouslife.ro: Ce te determină Claudia să acționezi și să îți împlinești visurile?

 

   “Ambiția și dorința de a mă autodepăși tot timpul sunt cele care mă mișcă. Pentru că îmi doresc  să fiu din ce în mai bună pe zi ce trece.”

 

 

Pe Claudia o găsești pe pagina ei de facebook: https://www.facebook.com/gligoras.claudia13/?ref=br_rs

și la telefon: 0720 576 835, Salon Carina Munteanu din Complexul studențesc.

 

Pe tine ce anume te mișcă în direcția visurilor tale?

 

Sunt LORE, creator LORE LUXURIOUS LIFE, Brand ambassador și Creative writer. Am ales să inspir la rândul meu pe cei care mă inspiră, să conectez oamenii și să îmi fac vocea auzită.
Puterile mele sunt: Vizibilitatea. Autenticitatea. Încrederea. Potențialul. Vocea. Contribuția. Entuziasmul.
Am scris pe www.loreluxuriouslife.ro din anul 2015 până în prezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!
Am creat împreună cu voi proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu, femei ce trăiesc o viață plină de har, inspirație și entuziasm!
„Omul nu mai poate trăi doar pentru el. Trebuie să constientizam cătoate viețile sunt valoroase și că suntem uniți cu toate viețile. Din această cunoaștere vine relația noastră spirituală cu universul.” Albert Schweitzer
Pe TINE te încurajez să ieși în față și să îți promovezi darurile transformându-te în inspirație pentru cei din jur. Să scoți la suprafață diamantul interior. Să îți faci vocea auzită. Să îți transformi propria imagine într-un BRAND autentic și integru.
Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

Pentru orice întrebare, idee, feed-back, etc. ÎȚI STAU LA DISPOZIȚIE!

Lore. Înscrie-te mai jos la Newsletter:

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.