• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cum scapi de teama de moarte?

Cum scapi de teama de moarte?

Rate this post

Tu cât de tare te temi de boală sau de moarte?

Aceasta este o întrebare foarte serioasă. O întrebare deloc pe gustul meu, însă. Și, totusi, asta m-a „întrebat” adipometrul, cel care se pricepe să îți spună procentul de grăsime pe care îl porți cu tine de prea multă vreme.

A doua zi, ghici cine a început să se ia in serios? Cine și-a atins capul în zonele dureroase de prea multe ori? Cine și-a privit abdomenul (vorba vine, abdomen!) cu mai multă compasiune? Cine, spune-mi cine a început să își facă în gând un nou program de exerciții și să se jure că nu mai pune gura pe dulciuri?!!

Eu, bineînțeles!

Dar hai mai bine să îți explic ce este un adipometru si la ce te ajută.

Să ne înțelegem bine, pentru informații specializate, consultație sau programări, te invit sa intri aici: http://drirenalexoi.ro/

Buun!

Adipometria este o metoda non-invazivă de analiză a compozitiei corporale. Adipometrul derivă din tehnologia ecografiilor medicale și permite efectuarea de măsurători directe ale grosimii țesutului.

Această măsurătoare poate fi efectuată la mai multe niveluri: anatomice, moleculare, celulare. Adipometria este capabilă să studieze țesutul adipos subcutanat, țesutul muscular și interconexiunile sale anatomice.

Adipometrul, de fapt, este un aparat care efectuează o scanare bidimensională a zonelor anatomice pentru care oferă o evaluare a caracteristicilor structurale și morfologice ale straturilor de grăsime și musculare.

Această tehnică oferă numeroase avantaje: de la măsurarea exactă a grosimii țesuturilor până la evaluarea calitativă a densității țesuturilor și posibilitatea comparării și înregistrării vizuale a modificărilor progresive în compoziția și morfologia grăsimilor și a mușchilor după reabilitarea nutrițională și activitatea motrică.

Studiul stratigrafiei adipometrice permite profesioniștilor să evalueze progresele înregistrate în scăderea în greutate (copii, adolescenți, adulți, vârstnici), reabilitarea și convalescența (patologii, intervenții chirurgicale, tulburări de alimentație), îmbunătățirea performanțelor sportive (amatori și competitivi).

Această evaluare reprezintă un punct de plecare prețios pentru stabilirea planului alimentar și a traseului nutrițional pentru individ; dar este, de asemenea, un instrument util de evaluare care permite ajustări si modificări ale rutei alese.
De asemenea, este important să se ofere persoanei un raport complet și detaliat al compoziției corpului său și al obiectivelor obținute, ca document justificativ pentru posibile controale și evaluări de specialitate.
Examenul adipometric este non-invaziv și nu are contraindicații.

Preluat de aici: http://www.giusidurso.com

 

De ce ți-e frică nu scapi!

Când esti grăsuț (zic, supraponderal, de fapt), mergi la consultație (asta, dacă mergi…?!!) cumva, cu inima ușoară! Te gândești că nu o să fie chiar așa de rău. Că nu ești tu cea mai „grasă” persoană din Univers! Păi, nu ești! Dar ce te face să crezi că pe tine te poate „rata” diabetul sau un accident vascular?

Și uite, ca de atitudinea mea flower-power s-a ales praful când am dat nas-în-nas cu cine, credeți? Cu mine!

Mda. Și uite ce aflu despre mine: că fac parte din categoria „Overweight„, că nu prea știu ce (să) fac cu timpul meu, am un exces de grăsime de vreo’ 7 kile si mai am doar 1 (un) punct ca să ajung la categoria grea: OBEZĂ.

Acum, când scriu articolul, m-am îndepărtat un picuț de pericol.  Asta e una dintre veștile foarte bune! Mai este și cea in care adipometrul ăsta îmi devine prieten și mă liniștește spunându-mi că am destul de multă și de folos masă musculară.

Iar pentru tine, am două vești!

Una bună și una mai puțin! Cea bună este despre reîntâlnirea cu tine și asumarea kilogramelor și a problemelor de sănătate existente, descoperite sau inventate (sunt și cazuri de genul). Cea mai puțin bună este atunci când adipometrul îți spune negru pe alb câtă grăsime ai printre mușchi și pe unde te afli cu sănătateaîn acel moment.

Și acum vine din nou, continuarea veștii bune! Aparatul despre care tot vorbesc este doar un indicator, o bornă din călatoria ta. TU, nutriționistul tău, antrenorul tău de fitness sau partenera de alergat, familia și prietenii care te susțin în această călătorie fac, de fapt tooooți banii!

Dar, stii cum e! Vine o vreme când esti determinată să stai față-în-față cu tine! Pentru că ai găsit ceva ce contează mai mult decât teama de moarte.

Este dorința ta de a celebra viața și de a te bucura din toți rărunchii tăi de ceea ce devii!
Nu credeai că o să treci de etapa asta, nu-i așa?! Și uite că ai reușit! Ești muuuult mai mult decât te vezi tu pe moment în oglindă! Ești un munte de curaj, determinare, care mută la rându-i alți munți din loc. Și trupul? Da, trupul tău se modifică treptat pentru că simte cât de mult ai început să te iubești, să te respecți și să alegi sănătatea pentru tine și cei dragi!

Și acum, te-am pupat! Am plecat să alerg cu partenera mea dragă!

Recunoscătoare.

 

Sunt Lore, în mijlocul unei călătorii transformatoare. Am ales anul 2018 ca an al iubirii de sine, asa ca am de gând sa ajung in scurt timp (7 luni) la 58 de kilograme. De la 80 kilograme. Te invit si pe tine in aceasta călătorie daca rezonezi cu ideea sa iti îmbunătățești viata si sa o faci sa conteze! Te iubesc!

 

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed