• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Claudia: “Ma pasionează viata mea.”

Claudia: “Ma pasionează viata mea.”

Rate this post

Rescrie-ți Povestea.

“Daca suntem un pic atenți, fiecare om nou cunoscut ne oferă ceva cu care ne putem îmbunătăți~schimba viata.

Uite, tu, mi-ai oferit ocazia sa ma ARAT, așa cum sunt.

Multumesc. Sa ne fie Viata o bucurie la toți. Fie pace si înțelegere in lume.

Suntem atat de faini cu toții, doar sa ne acceptam unii pe alții; este loc pentru toată lumea. ”  Claudia Guzu.

 

Stii citatele alea americane caraghioase de genul: “Blue is the new Black.” ( Albastrul e “noul” Negru.)

In cazul poveștii pe care ai privilegiul sa o citești acum : “Firescul” e noul nemaiîntâlnit.  Claudia nu prea crede ca are ceva de împărtășit, așa mi-a spus la prima noastra discuție. Mi-a spus ca  tot ce simte si face ea vine din firescul, naturaletea si curgerea vieții. Ea nu vede aici nimic extraordinar.

Știu ca sunt o privilegiata sa fiu in preajma unor asemenea femei. Femei care ne sunt modele.  De asta ma si “laud” cu Claudia. Priviți-i povestea ca un îndemn spre normalitate si firesc. In care lași doar viata sa te conducă si te încrezi complet in ea. Iti sunt recunoscătoare, draga mea! Si vouă celor care citiți si va “asumați” existența! ❤️

– De unde iti vine Inspirația zilnică?

“Inspirația vine din mine. Din fiecare dimineața, in care ma trezesc si conștientizez ca sunt treaza si respir; taica-miu a murit in somn, deși avea planuri; la acel moment am decis ca e chiar atat de simplu sa trăiești si fără sa ai un plan, obiectiv, vis, etc..

Daca respir înseamnă ca mai am ceva de făcut, împlinit, iubit, jucat, bucurat…îmi voi da seama pe parcurs daca este ceva de făcut. Poate totul este doar in mintea noastra si nu avem altceva de facut decât sa ne bucurăm si sa fim(FIM) fiecare așa cum e…

Ne grăbim undeva? 😊”

– Care sunt pasiunile tale?

“Ma pasionează viata mea. Învăț sa ma echilibrez, sa ma bucur de fiecare moment atat cat pot eu de mult sa fiu prezenta in acum, ma pasionează plimbarea singura sau împreuna prin parc, cititul in liniște deplina, dansul îmi da o stare de euforie, ieșitul cu fetele la o înghețată sau o poveste.

Ma pasionează timpul petrecut cu Omul ce-mi este in viata de vreo 8 luni, e atat de interesant sa te descoperi prin ochii si acțiunile celui de lângă tine, ceva Extraordinar!

El zice ca: <iubito, tu ai făcut comanda pentru mine>. Inseamna ca in ultimele 3 vieți am făcut ceva bun, cu siguranța.”

“Sunt incredibil de recunoscătoare pentru ca la un moment dat in viata mea am ales: <ori mor, ori îmi revin>.

Acela a fost momentul (acum 8 ani) in care viata mea s-a schimbat efectiv, momentul in care din cea mai pesimista si negativistă persoana pe care o cunosteam -eu- am zis: <Hai sa vedem cum e si in partea cealaltă si a urmat un șir de vreo 7 ani in care am citit, am asimilat, am rumegat, am dat cu ele de pământ, am plâns muultt, am învățat sa am curaj sa Fiu…încă învăț.”

– Ce este important pentru tine?

“Cea mai importantă fiinta din viata ta esti Tu!!! Daca tu esti bine si cei din jurul tau vor fi la fel; si cum ne plac oamenii faini, calzi si haioși si blânzi si nebuni, prima data e necesar sa fi Tu așa.

Fii tu ceea ce vrei sa întâlnești, a spus-o cineva, undeva intr-un film văzut acum mulți ani…mi-a dat atat de gândit atunci; am început, am învățat sa fiu așa cum as vrea sa fie oamenii ce-mi stau prin viata, mai ales. E mistooo de tot sa vezi in jur ceea ce iubești la tine…”

Am întrebat-o pe Claudia despre darurile ei. Îmi spune cu modestie ca fiecare dintre noi este unic. Scot greu cuvinte de la ea cand e vorba de daruri. Intr-un final îmi raspunde tot cu o întrebare:

“Nu știu…sunt haioasa?! Dar haioși sunt si mulți alții, deci nu despre asta discutam…

Te las pe tine sa hotărăști daca e sau nu haioasa, daca e dăruită sau nu…iată ce mi-a răspuns cand am întrebat-o daca are vreo dorința neîmplinita:

” Una singura: sa particip intr-un show pe podiumul Victoria Secret. Asta e dorința neîmplinita din viata asta.

In rest, ca oricare om normal, o vacanța in Bora Bora cu fetele de ziua mea la împlinirea vârstei de 40 de ani…dar încă nu am 40 de ani, așa ca,(cine știe?), pătrățele pe abdomen, dar si aici in câțiva ani poate îmi iese, totuși.”

Claudia îmi confirma bănuiala ca suntem perfecti așa cum suntem. Ca putem contribui exact din locul in care suntem acum. Ca suntem importanți, dăruiti, minunați.

“In general vorbind, toți putem contribui cu un simplu zâmbet, cu o îmbrățișare, cu un ajutor oferit, cu un ținut de mâna, cu egoismul asumat de a fi tu in primul rând O.K. cu tine si ulterior cu cei din jur. Daca e sa simplific si mai mult contribuția asta, as putea spune ca simplul fapt ca existam si interacționăm cu oamenii este SUFICIENT! Prin faptul ca suntem unici, implicit inspiram pe cineva: Unicitatea ne oferă Suficienta, chiar cred ca e atat de simplu.”

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: “Da, vreau sa îmi rescriu povestea.”

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

http://https//www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.