• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Claudia: Despre a-2-a șansă la viață.

Claudia: Despre a-2-a șansă la viață.

Rate this post

” In trecut am avut o problema gravă de sănătate, m-am născut cu o malformație foarte rară cu risc de tumoare maligna.

Specialistii presupun ca se naște un copil la un milion cu aceasta malformație legată de aparatul digestiv.

In urma cu 6 ani am intrat intr-o operație care a durat 7 ore, am stat 7 zile in terapia intensiva, 4 zile in coma si 1 luna in spital.

Mi-au scos 2 organe dintre care unul era putrezit, iar celălalt cu risc de tumoare maligna. Unul dintre ele a trebuit reconstruit pentru ca nu se poate supraviețui fără.

Am fost salvata pe ultima suta de metri.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a acordat o a doua șansa la viata si pentru ca m-a binecuvantat cu un soț minunat.”

Claudia are puțin peste 30 de ani dar vorbește despre noua ei viata cu îndrăzneala, bucurie si recunoștinta. Întâlnirea mea cu ea a fost hotărâtă cândva, sunt convinsă. De fapt, aceste experiențe de reconectare cu alte suflete încep sa devină un nou obicei in cazul meu.

E ca si cum noi, sufletele, ne-am tot căutat, am rătăcit, poate chiar ne-am ignorat, iar acum, de la prima vedere simțim cat suntem de aproape unul de celălalt.

M-a îmbrățișat cu dragoste si am povestit câteva ore bune, niciuna dintre noi nu își dorea sa plece. Recunosc ca mi-a trecut prin cap gândul ciudat ca “nu se cade” sa te porți cu cea din fata ta atat de familiar de parca o cunosti dintotdeauna.

Dar, in preajma Claudiei acest gând se evapora rapid. Inima deschisă si zâmbetul cald te cheamă către ea. Fiinta ei luminoasa spune clar si răspicat ca își iubește aproapele.

“Iubesc oamenii si îmi place sa ii vad multumiți si fericiti. Simplul fapt ca exist ma determina sa acționez pentru ca altfel nu as simți ca trăiesc.”

Cea de-a 2 a șansa primită de Claudia m-a făcut sa meditez mai mult asupra vieții mele in ultimul timp. Recunoștinta pentru ceea ce sunt, am si fac in acest moment ma fac sa înțeleg ca Dumnezeu ne daruieste in fiecare zi o noua șansa la viata.

O șansa noua la o viata trăită intens in iubire si binecuvântare, in armonie cu noi înșine si cu semenii noștri. Atunci cand am întrebat-o pe Claudia daca are frustrări legate de anumite situații din viata ei, m-a uimit sincer, cu răspunsul ei:

“Am depășit de mult aceste momente. Complexul de inferioritate este sentimentul inconștient de nepotrivire si in urma acestuia intervine frustrarea si epuizarea,

Am ajuns sa ma cunosc suficient de bine încât sa îmi recunosc atat calitatile cat si defectele si prin urmare sa ma accept așa cum sunt.

Acceptarea de sine este cea care ne eliberează din capcana comparației cu ceilalți si ne oferă posibilitatea sa învățam sa trăim frumos.

Nu exista om perfect! Daca vrei mai mult trebuie sa muncești si sa te dedici mai mult, iar rezultatele nu vor întârzia sa apara.”

Claudia “înfrumusețează” oamenii prin prezenta-i si prin darul ei. E pasionata cu adevarat de meseria ei:

“Sunt coafeza si atunci cand îmi vad clientele fericite ma simt împlinita, realizată. Este o satisfacție personala pe care nu o pot descrie in cuvinte si care nu poate fi înlocuită cu nimic.

Da, îmi place tot ce este legat de frumusețe si îngrijire, ador moda si fotografia. De aceea nu pierd nici o ocazie de a ma implica intr-o ședinta foto.

Din pasiune pentru frumusețe s-a născut evenimentul Fashion Night in Timisoara.

Organizez acest eveniment in ideea de promovare, îmi doresc ca make-up artistele si coafezele, in special cele care sunt la început de drum sa se poată promova. De obicei, cand esti la început nu te ajuta nimeni si atunci este cel mai greu. Pentru mine așa a fost.

Îmi doresc sa fim uniți, asta înseamnă pentru mine evenimentul Fashion Night. Înseamnă pasiune pentru frumusețe, dar in același timp colaborare, sprijin si prietenie.”

 

 

Împreuna cu Claudia te invit cu aceasta ocazie la cea de-a 2 a ediție a Evenimentului Fashion Night  care va avea loc in 13 mai, ora 16, la Sound Club.

 

Claudia, iti doresc succes si ma autoinvit de pe acum la celebrarea ediției cu numărul 100 Fashion Night !😘

Claudia Torre: este coafeza, trainer, antreprenor si organizatoarea Evenimentului Fashion Night din Timisoara.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/people/Claudia-Torre/100008471718026

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: “Da, vreau sa îmi rescriu povestea.”

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Un gând despre „Claudia: Despre a-2-a șansă la viață.

De la sămânță…la roade sau CUM să „construiești” un VIS – Lore Luxurious LifePublicat pe  6:59 pm - oct. 13, 2018

[…] Claudia: Despre a-2-a șansă la viață. […]

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.