• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cine ești tu, LORE ?

Cine ești tu, LORE ?

 

5 (100%) 12 votes
Nu cu mult timp in urmă, cineva mi-a adresat cea mai bună întrebare – ever! :

            CINE EȘTI TU, LORE ? 


Sincer, m-a pus pe gânduri…

Multe.

Pentru că eu nu voi putea descrie vreodată cine SUNT, prietenă dragă.

Eu sunt în continuă schimbare și devenire, parte a Conștiinței fără de început și sfârșit.

Bine – bine ! Iar ne-ai luat cu latura ta mistică, ca să te scoți! Super! Și…cine spuneai că ești ?

Bun. Voi încerca un mesaj mai structurat. Aceasta este O Poveste Nou – Nouță!

 

LORE  de la Libertate

Lore a învățat să îi pese de Sine și să își aleagă propria cale. A învățat să simtă cu adevarat perfectiunea alegerilor ei. Iubește că face exact ceea ce îi este scris să facă pe acest pământ (din fericire pentru ea, a început să își reamintească).

Lore a conștientizat (cam târziu, e drept!) că doar nouă ne stă în putere să eliminam sărăcia din Conștiința Umană și din propria ei conștiință personală. Așa că, Lore știe că își poate îmbunătăți viața și crește spiritual și financiar, atât ea cât și întreaga ei familie mondială.

Lore, mai mult decât oricând, e curajoasă să spună lumii întregi că e puternică și valoroasă pentru că puterea lui Dumnezeu stă în fiecare dintre noi. E o nebună! Întru’Hristos!

S-a săturat de manipulare și dependențe de orice fel și vrea să creeze și să își trăiască propria viață. Și-a reamintit cu bucurie că are dreptul la libertate, alegeri libere și creative.

image

O RE de la Optimism

Lore crede cu tărie că Tu ai dreptul la o viață bună, sănătoasă, prosperă si fericită! Meriți să strălucești! Lore te vede: frumoasă, plină de bucurie și iubire, parte esențială din comunitate, pentru că adori viața și descoperi zilnic, tu înseți, că ești completă.

Lore poate să o ia oricând de la capăt. Are încredere că și Tu poți reuși în tot ceea ce faci. Știe că zâmbetele, entuziasmul, râsul sănătos, te pot face să muți munții din loc! Pentru asta, Lore se înconjoară de oameni faini de tot (Comunitatea  Lore Luxurious Life), pentru a savura bucuria.

Lore e fericită și încântată de cine a devenit!

image

LO R E de la Recunoștință.

Lore a fost o nerecunoscătoare. Adică, nu cunoștea mai nimic despre acest concept. Îl ignora intenționat și îl sfida pentru că viața ei era bună. Lucrurile s-au schimbat însă și viața ei a devenit tristă și lipsită de culoare.

Lore a fost forțată de împrejurări să învețe din nou despre recunoștință. Știți de ce? Pentru că altfel ar fi continuat sa trăiască o viață patetică!

Lore și-a reamintit că e unică și că aportul ei în lume e valoros, prețios și unic. – A redevenit recunoscătoare!

Lore e înconjurată de oameni uimitori, prietenoși, veseli, încrezători, pasionați și valoroși.

Lore a văzut că înseși Viața ei  este darul pentru ea și pentru ceilalți și de atunci își acceptă cu recunoștință toate darurile!

Lore e recunoscătoare acum și se simte foarte – foarte bine! Lore îți mulțumește că îi citești povestea.

image

LOR E de la Entuziasm.

Lore iubește maxim  înlocuiască plictiseala cu bucuria de a trăi, așa că mai tot timpul e creativă și originală. Are darul de a înfrumuseța și a aduce bucurie acolo unde e.

Lore adoră să îi încurajeze pe ceilalți. E entuziasmată de creșterea și dezvoltarea Ta personală. Îi place că ieși cu curaj și entuziasm în lume. Pentru că vrei să contribui la îmbunătățirea relațiilor dintre oameni și imbunătățirea vieții în general.

Lore te felicită că îi încurajezi pe cei din jurul tau, îi pui pe pozitiv și îi ghidezi să vadă partea întreagă (ne-separată).

Lore se bucură că ești în iubire, indiferentă la mesajele cotradictorii și negative din jur.

Tu unde te afli?

Te felicit că ai avut răbdarea și curiozitatea de a-mi asculta POVESTEA până la capăt! Și te anunț că acesta este doar începutul! Ce e mai bun, de acum are să vină!

 

 

Rescrie-ți Povestea.

În fiecare sâmbătă.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

 

Sunt L❤️RE și îți mulțumesc că te alături Comunitații Rescrie-ți Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email și vei afla tot ce se întamplă nou pe Lore Luxurious Life sau poți fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ți Povestea.

Cum?

Scrie un mesaj: “Da, vreau sa îmi rescriu povestea!” la contact@loreluxuriouslife.ro

 

LIKE Lore Luxurious Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

 

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BVbhP0dgqRQ/

HAI pe Pinterest!

 

 

 

 

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.