• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Tu ce mănânci zilnic?

Tu ce mănânci zilnic?

Am auzit că dragostea ar trece prin stomac. Dar…și încrederea?

Când ai un trup suplu si sănătos privesti viața altfel. Crezi că visurile tale se vor împlini.

Și totuși, de unde mentalitatea asta de învingator?

Mâncarea, de fapt alimentele cu care tu te hrănești sunt un cumul de energie. Dacă acea energie este autentică și provine din surse naturale, ești mai sănătoasă, mai cu poftă de viață.

Alegerea îți apartine și de data aceasta.

Când corpul radiază de sănătate, mâncarea e îndestulătoare și binevenită în porții mici și sănătoase, totul pare mai simplu. Modul cum mănânci nu te transformă într-o ființă încrezatoare, dar îți usurează calea către tine.

 

⇓ ⇓ Urmărește Provocarea cu numărul 6 ⇓⇓

 

Sunt LoRE, creator Lore Luxurious Life, Brand ambassador și Creative writer. Am ales să inspir la rândul meu pe cei care mă inspiră.

Am început de la o simplă idee. Am transformat-o în poveste. Așa s-a născut ideea de branding și de valorizare a ființei unice care ești.

TU ești Povestea.

Am scris pe loreluxuriouslife.ro  până în prezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!

Am creat împreună cu tine proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu.

Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

Înscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinCheck Our Feed