• 0722 719 245
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Toate resursele sunt la noi!

Toate resursele sunt la noi!

Rate this post
Gustare delicioasă pentru adulți și copii:

Pere la cuptor cu scorțișoară și nuci prăjite, ușor de preparat și delicioase:
2 pere
2 lingurițe sirop arțar
2 linguri nuci tăiate
0,5 linguriță scorțisoară

Preîncălziți cuptorul la 175 grade, taie perele pe lungime și scoate cotorul și semințele. Stropește-le cu sirop de arțar, pune nucile în centru și presară scorțisoară. Lasă-le în cuptor 20 minute. Servește-le calde.

Poftă bună!

O gustare dulce si bună poate fi oricând un bun prilej de a afla mai multe despre celălalt. Aroma pregnantă de scorțișoară, mirosul dulce-delicios de pară coaptă se împletesc perfect cu o poveste în atmosferă tomnatică a ultimelor zile. Violeta îmi oferă un zâmbet cald, iar discuția se înfiripă cu ușurință.

Violeta este nutriționist dietetician în cadrul Cabinetului Dr. Iren Alexoi. Cum eu sunt un fan înfocat al vieții și alimentației sănătoase, dar nu neapărat și o practicantă, e natural să fiu interesată de subiect. Așa că vreau sa aflu cât mai multe!

Violeta Bun: Alimentația sănătoasă este foarte importantă dar la fel și stilul de viață, e necesar să înveți să te iubești, să te apreciezi, să te împaci cu tine, să îți găsești liniștea interioară pentru a fi fericit și sănătos.
Soluția nu este o dietă scrisă pe o coala A4, ci relaționarea, comunicarea, munca  în echipă a nutriționistului-pacient în găsirea echilibrului dietă-stil de viață sănătos pentru toată viața.

Echilibrul pare să fie partea cea mai provocatoare din viață, fie că e vorba de sănătate sau relații. Sau orice îți vine în minte acum. Violeta îmi împărtășește că oamenii sunt cheia. Relațiile sunt cele care fac ca viața noastră să se schimbe, să se îmbunatațească.

Violeta Bun: Atrage oameni în viața ta și înconjoară-te de aceia de la care ai ce învăța, împrumută pentru a deveni mai bun în fiecare zi.

Pentru a rămâne sănătos și a te bucura de acest lucru e  necesar să fii prezentă și conștientă de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Să ai curajul să spui NU lucrurilor care nu te mai ajută în călătoria ta. Să înveți să spui DA provocărilor și să acționezi. Să accepți că uneori nu poți schimba nimic și să accepți situația cu răbdare. Îndelungă răbdare! Violeta este recunoscătoare faptului că știe că poate mai mult și că “pot construi cărămidă cu cărămidă.”

 

Sfaturi pentru viață sănătoasă:
Mâncați sănătos.
Dormiți suficient.
Hidratați-vă corespunzător.
Faceți mișcare în fiecare zi.
Iubiți și iubiți-vă pe voi înșivă.

Toate resursele sunt la noi!

 

 

Violeta Bun este nutriționist dietetician în cadrul Cabinetului Dr. Iren Alexoi

Programări si alte informații: 0722 496 036

 

 

Înscrie-te mai jos ca să primești E-book-ul CADOU.

 

 

Sunt LORE, creator LORE LUXURIOUS LIFE, Brand ambassador și Creative writer. Am ales să inspir la rândul meu pe cei care mă inspiră, conectez oamenii și îmi fac vocea auzită.
Puterile mele sunt: Vizibilitatea. Autenticitatea. Încrederea. Potențialul. Vocea. Contribuția. Entuziasmul.
Am scris pe www.loreluxuriouslife.ro din anul 2015 până în prezent peste 200 de articole cu și despre femeile ce își descoperă diamantul interior, îl readuc la suprafață și strălucesc!
Am creat împreună cu voi proiectul Rescrie-ți Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventează continuu, femei ce trăiesc o viață plină de har, inspirație și entuziasm!
„Omul nu mai poate trăi doar pentru el. Trebuie să constientizam cătoate viețile sunt valoroase și că suntem uniți cu toate viețile. Din această cunoaștere vine relația noastră spirituală cu universul.” Albert Schweitzer
Pe TINE te încurajez să ieși în față și să îți promovezi darurile transformându-te în inspirație pentru cei din jur. Să scoți la suprafață diamantul interior. Să îți faci vocea auzită. Să îți transformi propria imagine într-un BRAND autentic și integru.
Suntem împreună și pe YouTube cu povești & interviuri într-o Comunitate extraordinară!

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Lasă un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.