• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cum scapi de teama de moarte?

Cum scapi de teama de moarte?

Tu cat de tare te temi de boală sau de moarte?

Aceasta este o întrebare foarte serioasă. O întrebare deloc pe gustul meu, însă. Si, totusi, asta m-a „întrebat” adipometrul, cel care se pricepe sa iti spună procentul de grăsime pe care il porți cu tine de prea multă vreme.

A doua zi, ghici cine a început sa se ia in serios? Cine si-a atins capul in zonele dureroase de prea multe ori? Cine si-a privit abdomenul (vorba vine, abdomen!) cu mai multă compasiune? Cine, spune-mi cine a început sa își facă in gând un nou program de exerciții si sa se jure ca nu mai pune gura pe dulciuri?!!

Eu, bineînțeles!

Dar hai mai bine sa iti explic ce este un adipometru si la ce te ajuta.

Sa ne înțelegem bine, pentru informații specializate, consultație sau programări, te invit sa intri aici: http://drirenalexoi.ro/

Buun!

Adipometria este o metoda non-invaziva de analiza a compozitiei corporale. Adipometrul deriva din tehnologia ecografiilor medicale si permite efectuarea de masuratori directe ale grosimii tesutului.

Această măsurătoare poate fi efectuată la mai multe niveluri: anatomice, moleculare, celulare. Adipometria este capabilă să studieze țesutul adipos subcutanat, țesutul muscular și interconexiunile sale anatomice.

Adipometrul, de fapt, este un aparat care efectuează o scanare bidimensională a zonelor anatomice pentru care oferă o evaluare a caracteristicilor structurale și morfologice ale straturilor de grăsime și musculare.

Această tehnică oferă numeroase avantaje: de la măsurarea exactă a grosimii țesuturilor până la evaluarea calitativă a densității țesuturilor și posibilitatea comparării și înregistrării vizuale a modificărilor progresive în compoziția și morfologia grăsimilor și a mușchilor după reabilitarea nutrițională și activitatea motrică.

Studiul stratigrafiei adipometrice permite profesioniștilor să evalueze progresele înregistrate în scăderea în greutate (copii, adolescenți, adulți, vârstnici), reabilitarea și convalescența (patologii, intervenții chirurgicale, tulburări de alimentație), îmbunătățirea performanțelor sportive (amatori și competitivi).

Această evaluare reprezintă un punct de plecare prețios pentru stabilirea planului alimentar și a traseului nutrițional pentru individ; dar este, de asemenea, un instrument util de evaluare care permite ajustări si modificări ale rutei alese.
De asemenea, este important să se ofere persoanei un raport complet și detaliat al compoziției corpului său și al obiectivelor obținute, ca document justificativ pentru posibile controale și evaluări de specialitate.
Examenul adipometric este non-invaziv și nu are contraindicații.

Preluat de aici: http://www.giusidurso.com

 

De ce ti-e frica nu scapi!

Cand esti grăsuț (zic, supraponderal, de fapt), mergi la consultație (asta, daca mergi…?!!) cumva, cu inima ușoară! Te gandesti ca nu o sa fie chiar asa de rău. Ca nu esti tu cea mai „grasa” persoana din Univers! Pai, nu esti! Dar ce te face sa crezi ca pe tine te poate „rata” diabetul sau un accident vascular?

Si uite, ca de atitudinea mea flower-power s-a ales praful cand am dat nas-in-nas cu cine, credeți? Cu mine!

Mda. Si uite ce aflu despre mine: ca fac parte din categoria „Overweight„, ca nu prea știu ce (sa) fac cu timpul meu, am un exces de grăsime de vreo’ 7 kile si mai am doar 1 (un) punct ca sa ajung la categoria grea: OBEZĂ.

Acum, cand scriu articolul, m-am îndepărtat un picuț de pericol, in sensul ca ma îndrept cu bucurie spre 70 de kilograme. De la 80. Asta e una dintre veștile foarte bune! Mai este si cea in care adipometrul asta imi devine prieten si ma liniștește spunându-mi ca am destul de multă si de folos masă musculară.

Iar pentru tine, am doua vești!

Una buna si una mai putin! Cea buna este despre reîntâlnirea cu tine si asumarea kilogramelor si a problemelor de sănătate existente, descoperite sau inventate (sunt si cazuri de genul). Cea mai putin buna este atunci cand adipometrul iti spune negru pe alb câta grăsime ai printre mușchi si pe unde te afli cu sănătatea in acel moment.

Si acum vine din nou, continuarea vestii bune! Aparatul despre care tot vorbesc este doar un indicator, o borna din calatoria ta. TU, nutritonistul tau, antrenorul tau de fitness sau partenera de alergat, familia si prietenii care te susțin in aceasta călătorie fac, de fapt tooooti banii!

Dar, stii cum e! Vine o vreme cand esti determinata sa stai fata-in-fata cu tine! Pentru ca ai găsit ceva ce contează mai mult decât teama de moarte.

Este dorința ta de a celebra viata si de a te bucura din toți rărunchii tai de ceea ce devii!
Nu credeai ca o sa treci de etapa asta, nu-i asa?! Si uite ca ai reușit! Esti muuuult mai mult decât te vezi tu pe moment in oglinda! Esti un munte de curaj, determinare, care muta la rându-i alți munți din loc. Si trupul? Da, trupul tau se modifica treptat pentru ca simte cat de mult ai început sa te iubesti, sa te respecți si sa alegi sănătatea pentru tine si cei dragi!

Si acum, te-am pupat! Am plecat sa alerg cu partenera mea draga!

Recunoscatoare.

 

Sunt Lore, in mijlocul unei călătorii transformatoare. Am ales anul 2018 ca an al iubirii de sine, asa ca am de gând sa ajung in scurt timp (7 luni) la 58 de kilograme. De la 80 kilograme. Te invit si pe tine in aceasta călătorie daca rezonezi cu ideea sa iti îmbunătățești viata si sa o faci sa conteze! Te iubesc!

 

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message