• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

🎬 Un interviu despre: boli rare, imunoglobulina si indiferenta.

🎬 Un interviu despre: boli rare, imunoglobulina si indiferenta.

Ne tot întrebam de prea multă vreme daca ceea ce se intampla in sistemul de sănătate românesc (si nu numai) este doar indolenta, lipsa de educație sau empatie. Umanul din noi pare ca a plecat. Se scurge încet – încet. Precum viata. O lăsam sa treacă fără sa ne pese, fără sa facem ceva.

Da, din fericire, totul depinde (DOAR) de tine! Tu, prin puterea investita de Dumnezeu poti muta munții, schimba prejudecăți si contribui la o viata in care sa ne găsim unii pe ceilalți, sa empatizăm si sa ne îmbrățișăm cu dragoste. Da, chiar si atunci cand credem ca nu se mai poate face nimic.

De fapt, totul este o chestiune de alegere. Alegem doar sa supraviețuim doamnelor sau sa trăim cu adevarat, asa cum face Otilia? Indiferent de dureri, riscuri si neputințe. Noi suntem eroine in propriile vieti!

🌟Aici poti sa citesti povestea Otiliei:
 http://loreluxuriouslife.ro/2017/03/25/otilia-si-totusiasta-nu-e-o-poveste-despre-pierdere/

 

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 Primesti pe e-mail: articole, interviuri si sesiuni video.

Sunt Lore, creatoare Lore Luxurious Life si am scris din anul 2015 pana in prezent peste 100 de articole cu si despre femeile ce isi descopera diamantul interior, il readuc la suprafata si stralucesc!

Am creat impreuna cu voi proiectul Rescrie-ti Povestea, un proiect dedicat femeilor curajoase ce se reinventeaza continuu. Femei ce traiesc o viata plina de har, inspiratie si entuziasm!

„Omul nu mai poate trai doar pentru el. Trebuie sa constientizam ca toate vietile sunt valoroase si ca suntem uniti cu toate vietile. Din aceasta cunoastere vine relatia noastra spirituala cu universul.” Albert Schweitzer

Misiunea noastra? Sa imbunatatim viata noastra si a celor din jurul nostru!

 

 

 

🌸🌼🍀Inscrie-te pe Facebook  in Grupul nostru: Rescrie-ti Povestea.https://www.facebook.com/groups/1769521949928881/?fref=ts🍀🌼🌸

🌟Aici poti citi toate poveștile femeilor uimitoare. Tu ce mai astepti? Trimite-ne un mesaj la contact@loreluxuriouslife.ro si fa-ti cunoscuta povestea ta!

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message