• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Întâlnire de gradul III: Medicul nutritionist.

Întâlnire de gradul III: Medicul nutritionist.

Daca cineva imi spune sa merg la medic, ma apuca stresul instant.

Doar nu sunt bolnava, sunt doar grasa.

Daca cineva imi spune sa merg la nutritionist…hmmm, asa parca mai merge! Totuși, dupa câteva momente de cugetare imi vin noi intrebari in minte. Piața e plina de nutriționiști, chiar si eu ma număr printre ei, neoficial, bineînțeles. Eu „știu” foarte bine ce ar trebui sa mănânc, ce miscare sa fac, sunt un teoretician in nutritie, ceva nemaipomenit!

Stii ce făceam de obicei, întrebându-ma:„Sa merg sau nu la nutritionist?”.

Da, ai ghicit, abandonam complet ideea si continuam sa fac ceea ce credeam eu ca e mai bine. Peste ani si ani decizia mea s-a dovedit din ce in ce mai proasta. Foarte!

De ce sa mergi la un doctor nutritionist?

Pentru ca ii ai la îndemâna, sunt adevărați profesioniști, pentru ca sunt si medici, nu doar specialiști in nutritie (atenție la acest aspect atunci cand iei hotărârea!) si pentru ca oricât de multe informații am avea noi in cap despre mâncatul sanatos, te vor ajuta sa înțelegi, sa organizezi si sa aplici toate aceste lucruri. Si mai presus de toate, sa duci la bun sfârșit ceea ce ai început!

Cand iei decizia sa mergi la un doctor nutritionist?

Chiar acum, in timp ce citesti ce scriu, fie ca ai sau nu greutatea ideală.  Întâlnește-te cu acest specialist nu doar la cabinet, ci si la workshop-uri sau seminarii. Vei invata foarte multe lucruri despre cum sa iti îmbunătățești starea ta de bine si a familiei tale.

Eu, personal, dupa o vizita de acest gen ma simt mult mai deșteapta si mai pregătită. O sa iti povestesc in următorul articol de ce si ce anume m-a făcut sa ma deștept!

Cum decurge întâlnirea de gradul III cu doctorul nutritionist?

Usor si firesc, daca medicul este cu drag de om si ceea ce preda. Asa a decurs si întâlnirea mea cu Dr. Iren Alexoi.

Zambetul ei larg si prietenos, starea de confort psihic pe care mi-a oferit-o m-a făcut sa înțeleg ca nu sunt chiar atat de „defecta” pe cat ma vedeam eu privindu-ma in oglinda.

M-a întrebat ce imi place si ce nu in materie de alimente, mi-a vorbit despre miscare si ce mi s-ar potrivi, mi-a explicat cum contribui (sau nu) prin modul cum mănânc la binele societății din care fac parte. Asta mi-a atins in mod special sufletul (da, știu, ca suntem diferiti!).

Cert este ca nu mi-a dat o foaie de hârtie pe care sa am super-mega-dieta care o sa ma transforme in top model. Nu, chiar mi-a dat un timp respectabil de revenire la silueta ideală: in jur de 7 luni de zile. Ups!

M-a liniștit insa ca mi-a înțeles poftele, dependentele, ciudățeniile. Nu le-a judecat. Plus ca, in cele 2 saptamâni pana cand va avea loc o noua întâlnire, mi-a oferit spre preparare doar retete delicioase. Si nu exagerez deloc. Vorbeste pofticioasa din mine si ea chiar știe ce zice!

Tine aproape pentru ca am atâtea sa iti povestesc despre frustrarea începutului, ingrediente pe care nu le-am folosit in viata mea si conștientizări surprinzătoare!

Pana atunci, iti las mai jos un link unde Iren postează constant retete care sa te inspire si sa te încurajeze sa nu abandonezi aceasta călătorie către silueta ideală. Pentru ca noi, mergem împreuna! 😘😘

Grupul Slabiti cu Dr. Iren Alexoi: https://www.facebook.com/groups/237304806437869/

Alaturi de Dr. Iren Alexoi, doctor nutritionist dietetician, încep una dintre cele mai tari si spectaculoase călătorii! Te invit alaturi de noi daca rezonezi cu ceea ce facem aici, daca vrei sa afli ce se intampla atunci cand consulți un doctor nutritionist, sa distrugem niște mituri si sa arătam lumii întregi ca acolo unde este voința combinata cu știința, echilibru si zâmbete, nici un vis nu e greu de atins! Chiar si cel de redobândire al greutății ideale si al unui corp suplu si sanatos! 😊

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message