• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Provocarea nr.2

Provocarea nr.2

 

 

 

Increderea in tine o ai sau nu o ai!

Asa m-a avertizat cineva, cu mult timp in urma…sa fie vrei’ 30 de ani?! Poate mai mult…

Increderea in tine e ceva ce ai, e adevarat, e unul dintre darurile minunate cu care vii pe acest pamant, dar cati dintre noi suntem constienti de acest lucru? Unii, in valtoarea evenimentelor, provocarilor sau problemelor, am uitat de ea, pretioasa incredere.

Slava Domnului ca ea nu a uitat de noi! Acesta e motivul pentru care suntem pusi pe pauza deseori. Pentru a ne reaminti cine suntem, dar mai ales cum suntem cu adevarat. Increzatoare, adica!

Meditatia este una dintre metodele cele mai bune de a te pune pe pauza si a petrece ceva timp de calitate cu sinele tau. Nici nu stii de cand tanjeste la o intalnire autentica cu tine!

Astazi, fa-ti un cadou si ia o pauza de meditatie! Dar, astazi, da? Si mediteaza zilnic, timp de 1 saptamana si scrie-mi intr-un comentariu cum te simti. Sa iei in calcul si starea de disconfort sau betele in roate puse de propria ta minte!

Dar ia-ti inima in dinti si fa-o! E pentru sanatatea noastra mentala.

Te pup! Ma duc sa meditez.

Inscrie-te pe Lista V.I.P !

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message