• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Viata este o aventura. Esti pregătită?

Viata este o aventura. Esti pregătită?

Pentru ca sâmbăta e zi de #poveste, am sa încep cu una.

Una dintre poveștile trăite, dar puțin~foarte puțin împărtășite.

„Era odată, demult, pierdut in negura vremurilor (aiurea!…destul de recent) o preafrumoasă fata a carei potențial nu fusese inca descoperit. Frumoasa poveștii noastre era inteligenta (ca frumoasa stii deja ca e), curajoasa, perseverenta si buna la suflet. Gândurile ei erau întotdeauna către ceilalți, sa ii mulțumească, sa ii îngrijească si sa ii servească cat mai bine. Da, aproape ați ghicit despre cine era vorba! Nu, nu despre Cenușăreasa in persoana ci de o persoana ce suferea de acest „sindrom”.

Si uite, ca prietenei noastre din poveste au ajuns sa i se împlinească visele, doar era creatoare „conștienta” de realitate. Rând pe rând, tot ce visa noaptea împlinea ziua. Păcat ca erau doar coșmaruri!

Toti cei din jur erau multumiți si o apreciau.

Doar ea stătea nopțile plansa si îndurerată de tot ce i se intampla. Simțea ca totul ii scapase de sub control: datoriile nu mai pridideau, banii câștigați erau atat de putini încât si-a mai luat un job in plus pentru weekend unde matura si punea așternuturi. Doar câțiva prieteni apropiați știau asta, ceilalți, pentru ca ii vedeau zâmbetul de zi, o socoteau o „fericita”, chiar veneau pentru „sfaturi de fericire” la ea.

„- Cum am ajuns aici? ” se întreba prietena noastra a carei frumusețe palea din cauza lacrimilor uscate prea ades pe obrajii ei. „Unde am greșit? De ce îmi pun cenușă in cap?”.

Intr-o zi, pentru ca veni o – zi – intr-o buna zi – nu s-a mai întrebat la ce bun toate astea, ci s-a ridicat pur si simplu, s-a scuturat de toată cenușa adunata de-a lungul vremii, si-a făcut un dus, i-a salutat pe toți cei care erau in jur la acel moment si cu un zâmbet larg si fără nici un bagaj, a plecat.

Da, toți au rămas perplecși.

A plecat fără tam-tam, dar nici nu s-a mai uitat înapoi. Nu, nu a salvat-o nici un print pe drum, s-a salvat singura. Acum invata despre potențial, voce, crearea realității din ce ai, mai degrabă din CINE ESTI. Ii place mult pentru ca e uimitor ce se intampla atunci cand iti reamintești cu adevarat cine esti.”

Povestea asta nu e noua, dar nici prea veche nu este. E o parte din povestea mea. Este una din experiențele care m-a adus aici. Si crede-ma, am simțit tot disconfortul acestei călătorii!

Dar, iată-ma aici! Fericita si recunoscătoare ca azi ma pot oglindi in ochii si sufletul tau. Fericita si recunoscătoare ca niciuna din experiențele mele nu este mai mult sau mai puțin valoroasa decât a ta. Fericita si recunoscătoare ca împreuna cu tine cresc si ma dezvolt ca o fiinta noua si valorată. O fiinta plina de iubire pentru sine si cei din jurul sau.

Asa ca azi te invit cu mare drag la un proiect de suflet, unic si minunat. Ideea de la care a pornit nu este deloc noua, la fel cum si cea de la care am pornit nu este, „povestea” Cenusaresei.

Este un proiect de dezvatare întâi-si-întâi si mai apoi, de învățare.

Incepand de azi te invit in Grupul de Minti Strălucitoare! Daca vrei sa evoluezi rapid, sa te dezvolți, sa iti împlinești visele si sa ai parte de asistenta din partea fiecărui membru al grupului, atunci acest loc este cu siguranța pentru tine!

Da, sunt câteva condiții pentru ca sa fii parte din Grupul de Minți Strălucitoare:

~  sa te decizi in următoarele 30 de zile daca iti doresti cu adevarat asta si sa îmi trimiți un mesaj privat pe facebook: https://www.facebook.com/vrednicu.loredana.1

~ sa iubesti sa împărtășești cu ceilalți si sa fii activa pentru ca sa ajuți atat la creșterea ta cat si a celorlalti membrii ai grupului. Ce grup? Grupul de Minți Strălucitoare 😊💎😊!

~ sa ai curaj, determinare si perseverenta. Sa stii ca si Tu poti!

~ sa stii ca meriți o viata mai buna si mai prospera in care visele tale autentice si minunate devin realitate pentru ca TU o creezi!

~ sa iti doresti sa te ții de treaba si sa fii susținuta in aceasta călătorie, indiferent de provocări.

Grăbește-te sa iti ocupi locul alaturi de noi! Daca rezonezi cu ce ți-am scris aici, te aștept cu toată dragostea! Grupul de Minți Strălucitoare este un grup restrâns de 10 persoane a căror contribuție este talentul, dăruirea si curajul fiecăruia! 

Pentru orice întrebare iti stau la dispoziție si te aștept cu brațele deschise! 

Esti o MINTE STRĂLUCITOARE? Locul tau este printre noi! TU esti 1 dintre ele! Hai, ce mai stai?

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

Hai pe Instagram!

 

Toate femeile uimitoare de la Rescrie-ți Povestea sunt pe Pinterest.

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message