• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Ai grija de gândurile tale.

Ai grija de gândurile tale.

💞 Bine te-am găsit! 💞

 

Dialogul interior si la ce folosește:

1. La nimic: decât sa (te) judeci tot timpul, mai bine te bucuri de o pauza, o rugăciune, o meditație, un hamac & ceai rece. Decât sa te numeri printre lunatici, nebuni sau crizati, vino mai bine înapoi, in prezent. Mai oprește-te din călătoria asta, trecut – viitor.

2. Iti poate salva viata: daca Il lași pe Dumnezeu sa iti vorbească. Daca observi imbunatatiri in viata ta: bucurie, iubire, pace fără sa faci nici un efort.

Cum, se poate trai fără sa faci efort?

Da, se poate, daca te întorci in prezent, aici unde iti este locul: ACASA.

„Mintea este un instrument minunat daca este folosită corect. Totuși, folosită incorect, devine foarte distructiva. Pentru a exprima mai precis acest lucru, nu contează in ce măsura va folosiți incorect mintea-pentru ca, de obicei, nu o folosiți deloc. Ea va folosește pe dumneavoastră. Aceasta este boala. Credeți ca sunteți mintea dumneavoastra. Este o iluzie.” ~ Eckhart Tolle, Puterea prezentului.

Intrebare:
Ce faci tu ca sa aduci pacea in gândurile tale?
Fii inspirație pentru cei din Comunitatea noastra!

A C T I O N E A Z A!

 

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul & sesiunea video daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

 

 

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

 

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire

SUBSCRIBE on YouTube:

FOLLOW us on Instagram:

HAI pe Pinterest!

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message