• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Durerea e ANONIMA.

Durerea e ANONIMA.

Femei uimitoare & extraordinare. Femei curajoase si puternice. Femei care isi fac Vocea auzita. Femei care raman peste vremuri in inimile noastre: vii si puternice, chiar daca unele nu mai impart acelasi „plan fizic” cu noi.

Durerea e surda.

Nu o poti impartasi cu oricine pentru ca nu ar putea sa te inteleaga! PENTRU CA: nimeni nu a pierdut pe cineva drag, nimeni nu stie cum e sa nu ai nici un ban in buzunare, nimeni nu isi poate macar imagina cum e atunci cand te simti singura si abandonata. Asculti.

Durerea e oarba.

Toti parca se uita prin tine. Durerea te-a facut invizibila pentru lume. In tot acest timp, tu urli in interior, te agati cu unghiile de carnea celuilalt. Toti, fara exceptie, trec nepasatori pe langa tine. Te-au abandonat. Privesti.

Durerea e muta.

Vrei sa spui ce te doare si nu stii cum. Te minti ca o sa-ti treaca, ca nu e chiar asa de rau. In timp ce te prefaci, viata iti mai joaca inca un renghi. Nici macar tie nu iti mai vorbesti, durerea ti-a amortit toate simturile. Taci.

Asculti. Privesti. Taci.

 

„Nu mai puteam sa inaintez cu acte de la mine de la lucru  pentru ca aveam concediu medical si asteptam rezultatul de la biopsie, care a venit ca un soc pentru mine.

Nu am spus nimic baiatului meu, nici sotului, nici fratelui, surorii…Stiau doar cateva persoane acest lucru.

Am mintit.”

I-au stabilit diagnosticul care includea multi termeni medicali dintre care se distingeau: „tumoare maligna”.

Acesta e cazul ei. Ea, femeie uimitoare si extraordinara m-a rugat sa nu ii fac cunoscuta identitatea. Vrea doar sa imi spuna povestea ei. Poate pentru ca mie imi plac povestile, le scriu, le ascult. Par sa fiu un om care intelege…

„Nu am multe prietene. Am putine, dar nu pot sa le rapesc timpul lor cu problemele mele, ma vad mai rar cu ele.

Multumesc din suflet ca iti faci timp sa-mi citesti povestea.”

Nu, nu am nimic special sau „in plus” in comparatie cu tine, draga mea femeie uimitoare. Doar am ales sa imi pun darurile in slujba VIETII. Imi doresc sa o celebrez zi dupa zi.

Un prieten drag a plecat zilele trecute. Nu mi-am facut „timp” pentru el ca am zis ca ne-om vedea noi cand se face bine. Nici măcar nu l-am sunat. Acum e in pace, printre îngeri.

Dar eu, eu sunt oare in pace?

Nu lasa timpul sa se scurga. Folosește-te de prilejul ca esti AICI. Decât sa trăim in înspăimântare fiecare clipa, consumându-ne energia si bucuria, propun (îmi propun) sa il oferim in dar celor pe care ii iubim si celor care au nevoie de ajutor.

Durerea e modesta. Rareori cere atenție. Sta acolo, tăcută si pitita in adanciturile sufletului. Acorda-i atenție. Acorda-i permisiunea sa dureze atat cat durează (nu cat „preconizează” specialiștii). Acorda-i înțelegere si acceptare chiar si atunci cand te arunca in confuzie, disperare sau nebunie.

Nenorocirea trebuie sa fie folosită ca o sursa de putere. Indiferent de dificultățile cu care ne confruntam, de experiențele dureroase de viata prin care trecem, adevăratul nostru dezastru este sa ne pierdem speranța. ~Dalai Lama.

Pierderea vieții celor dragi, pierderea sănătății, a speranțelor si viselor tale, a locului de munca sau a statutului cu care erai obișnuit pana acum…

Durerea are remediu. Faptul ca esti acum in viata, o dovedește. Tu esti remediul. Accepta lucrul acesta si fa ceva!

Singurul leac pentru durere este activitatea. ~ George Henry Lewes.

Ai întotdeauna privilegiul sa ajuți pe cineva mai puțin norocos, mai puțin sanatos sau îndestulat decât tine. Întotdeauna.

Durerea o vindeci vindecând la rândul tau. Ai acest dar. Folosește-L!

Multumesc draga mea femeie uimitoare pentru ca mi-ai adus atat de multă iubire in suflet si ai făcut posibila crearea unei povesti vindecătoare. Pentru durerea ta. A mea si a altor femei uimitoare.

Multumim!

„Timpul le-a rezolvat pe toate. Cu ajutorul lui Dumnezeu mi-au ieșit in cale persoane cu suflet mare.

Acum sunt bine, aștept cu nerăbdare sa fac RMN pentru verificare sa vad daca nu a recidivat boala si sper…sunt sigura ca tine Dumnezeu cu mine si cu familia mea. Daca m-a ajutat pana acum, ma ajuta in continuare.”

 

Durerea NU e surda. Durerea NU e oarba. Durerea NU e muta.
Durerea e in fiecare fiinta, femeie, bărbat sau copil. Si sta in puterea noastra sa transcendem si sa transformam durerea.
IMPREUNA.
Fii lumina pentru aproapele tau!
STRALUCESTE!

Aceasta poveste este pentru Dalibor, Liviu, Andrei, Eliza, Vasile, Ioan, Petru, Nicolae, Viorica si tuturor celor din lumina.

Si pentru cei care suntem aici, in contrast si mai putem SCHIMBA ceva.

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: „Da, vreau sa îmi rescriu povestea!”

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

Follow us on Instagram:

https://instagram.com/p/BRve96FAnPU/

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

One thought on “Durerea e ANONIMA.

CorinaPosted on  9:19 pm - Apr 15, 2017

Woww…M- a emotionat foarte tare aceasta poveste….Stiu ce inseamna sa stai cu frica in san atunci cand ti se pune un astfel de diagnostic…Imi doresc ca tu, aceea femeie uimitoare de dincolo de anonimat, sa treci cu bine peste toate cumpenele vietii….Si sa nu uiti niciodata, ca Dumnezeu da cele mai grele batalii doar soldatilor puternici…Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa fi sanatoasa….<3

Leave your message