• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Bucurie. Cel mai iubit Brand din Romania.

Bucurie. Cel mai iubit Brand din Romania.

Prietenul meu, Bucurie, ma tot îndeamnă de ceva vreme sa va scriu.

 


– Bine, bine, mai ai si tu putina răbdare sa pregătim site-ul (www.loreluxuriouslife.ro) ca sa putem transmite mesajul, pardon, Bucuria la cat mai multă lume!

Dar crezi ca scapi usor de Bucurie asta de mi’e prieten?!? Pe lângă numele care-l recomanda, mai e si tot timpul entuziasmat, fericit si binevoitor!

Iti dai seama ca întorcându-i spatele Bucuriei e ca si cum ți-ai lua talpasita din propriul suflet si corp laolaltă.

Da, Bucurie, o sa le vorbim oamenilor despre tine! Muuult timp de acum încolo!

Foarte bine faci pentru ca i-ai auzit si tu zilele trecute cum vorbesc singuri pe strada sau la telefon si mai ales cat de urat își vorbesc? Stii…fără sa vreau mi-au ajuns cuvintele lor purtate de vânt pana la urechile mele sensibile la frumos!

Sa încep cu începutul, de fapt! Merg pe strada, da?! Ma uit la fetele oamenilor, stii cat de mult îmi place asta, nu? De mic-copil, de cand eram doar o mica scânteie de Bucurie si pentru asta ma porecliseră Speranta, îmi plăcea sa urmăresc aceste chipuri dragi.

Da, era drept ca eram înfofolit pana peste nas, de se vedeau doar ochii, dar oamenii pe care ii întâlneam nu îmi „răspundeau” la privire, ce sa mai vorbesc de zâmbet!

Isi întorceau imediat privirea, stingheriti si continuau descinderea undeva in gol, mânuiti parca de niște mâini invizibile, dar simt ca nu erau mâinile Creatorului nostru. Il stii, cel care ne-a „sădit” bucuria in inima si ne-a trimis sa o împărtășim cu îndrăzneala cu ceilalți?

Nu știu, draga mea Lore…ce s-a întâmplat?! Parca urmăriseră cu o noapte înainte doar filme din acelea pe care voi le interziceți copiilor. Ați putea oare sa le interziceți si lor?

Poate se uita la filmul greșit, draga Bucurie. Poate au ales așa, la nimereala un alt regizor decât ei pentru viata lor doar pentru faptul ca au auzit ca are mare succes. Sau…poate cred ca dramatismul filmului lor il va învinge pe al celorlalti si o sa fie ei printre nominalizați, habar’am!

 Vorbesc eu un pic-prea-mult si poate ți-am adus tristetea in gânduri, dar, crede-ma am făcut-o doar ca sa vezi contrastul. Pur-si-simplu nu te pot lasa sa stai cu mâinile in sân, Lore!

– Bine zici. Degeaba stam noi așa ca 2 zurlii veseli si galagiosi! Hai mai bine sa ne apucam de treaba, ce zici?

 


…Ce sa mai zic, oameni buni? Mi-a dat la o parte toate lucrurile de pe birou, cana de ceai a păstrat-o (a gustat din ea si a dat mulțumit din cap, așa ca, vrei nu vrei azi împarți ceaiul cu Bucurie, Lore!), a întins o foaie albă uriașa si s-a apucat de planificare.

Normal ca e înconjurat doar de carioci si creioane colorate. Cred ca o sa iasă cel mai vesel plan din lume.

Ma uit cu drag la el, pare sa știe exact ce are de făcut, așa ca eu doar ascut creioane, la nevoie. Ups, am ascuțit si o carioca, de entuziasm!


 

Uite, aici ii așezăm pe cei mai fericiti oameni din lume. Iar aici, chiar in mijloc, așezăm copiii.

Stii de ce copiii sunt poziționați in centru?

Nu, nu știu.

Atunci, o sa afli.

Asta iti spun si eu pentru ca mai mult nu pot sa dezvălui din planul lui Bucurie. M-a pus sa jur pe cana de ceai pe care cum-necum si-a făcut-o a lui: Ba nu, mi-a lăsat si mie o gura!

Bucuria e semnul ca viata a reușit.” zice victorios făcând sul marele plan.

Da, acesta e semnul!  zic eu. Semnul pe care l-am așteptat o viata intreaga!

Asa ca, începând de azi eu & Bucurie facem echipa si te „familiarizăm” cu marele plan: Bucurie. Cel mai iubit Brand din Romania.
Despre Veselie. Euforie. Fericire. Entuziasm. Extaz. Zâmbet. Alinare. Dărnicie. Complimente.
Complimente de la Bucurie & Lore!

 

 

 

Daca vrei sa participi la planul de îmbucurare pe 2017 a lui Bucurie trimite-ne un e-mail la:contact@loreluxuriouslife.ro si povestește-ne cu ce poți TU contribui. 

Acceptam vorbe bune, zâmbete, îmbrățișări, dar mai ales ideile tale noi si plina de bucurie.

Avem nevoie de ajutorul tau ca sa transformam

Bucuria

in

CEL MAI IUBIT BRAND DIN ROMANIA.

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message