• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Sa facem dragoste!

Sa facem dragoste!

 

M-am asezat in pat, plina de ganduri iertatoare. Am zis sa las-de-data-asta-de-la-mine! Sa ma dezbrac inainte de culcare de remuscari, durere, frustrare si neputinta de a-i zice  vreo doua!

Stateam lungita in asternutul cald si dulce, goala de toate gandurile…da, stiu ca fantezia ti-a cam luat-o razna.

Am adormit bustean.

Dimineata insa…dimineata a fost altceva…M-am trezit scaldata in iubire, invaluita, imbratisata strans. Cred ca ma incurcasem cumva, de-a lungul noptii in mrejele dragostei.

Era atat de bine! Inima-mi fremata calda, iar corpul vibra de fericire!

Toate simturile mele erau alerte, entuziasmate si in pace?…

Stai putin!

Sa ne intoarcem mai intai la visul dinainte de trezire: se facea ca sufletul meu, ca sa imi para mai „familiar” a luat chipul unui barbat (iubit, urat si iertat, mai apoi). Ii pasa atat de mult de mine încât a început sa se îngrijoreze pentru sanatatea mea mentală?

Mi-a pus „poza” in fata si a început sa-mi sopteasca( El,sufletul meu):

– Lore, iti multumesc!

………………………….. (eu, muta de uimire).

– Iti multumesc pentru toate deciziile tale. Te iubesc.

……………………………(eu, tot muta, doar ca acum simteam valuri-valuri de iubire).

Apoi, repede-repede, a sărit cu entuziasmul lui zilnic, uneori nebunesc si m-a trezit. Țopăia ca un zanatec fericit si ma întreba:

– Simți?! Simți?!Simti?!

Toata ziua mi-a fost învăluită in iubire. M-a învăluit mai apoi ocrotitor intr-o pătura albă si pufoasa si m-a lăsat acolo liniștita sa savurez starea pana El s-a dus sa facă 1 cafea sau 2, nu mai știu…

Mi-a presărat petale albe de ghiocei peste tot unde m-au purtat pașii in ziua aceea( petalele roșii de trandafir i se par o „inventie” americană, la fel ca si Ziua lui Valentin) si nu m-a părăsit nici o clipa.

Acum, cand scriu, sta lângă mine si ma privește. Il vad usor stingherit cand i se prelinge câte o lacrima citind. E un suflet MARE, nu-si prea  „permite” sa plângă!

Ma tine de mâna si îmi zâmbește cu dragoste( de mâna stânga, nu de cea cu care scriu).

Sufletul meu e plans, e ras. Sufletul meu a revenit in corp dupa o lunga si dureroasa pribegie. A cerșit mila, îndurare, atenție in alte părți pentru ca Lore nu era acolo sa-i deschidă usa.

„Căci Eu stau si bat…”

Cand usa s-a deschis intr-o noapte cand Lore a zis din toată inima: TE IERT si TE ACCEPT ASA CUM ESTI, totul – totul s-a umplut de lumina!

Acum, ea poate lumina oriunde se duce, orice face…

Sa fie dragoste!   Sa facem dragoste!   Sa avem dragoste!

a fi ❤️ a face❤️ a avea

DRAGOSTE!

 

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message