• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Ce mesaje iti transmite corpul tau ?

Ce mesaje iti transmite corpul tau ?

💞 Bine te-am găsit! 💞

#12 Ce mesaje iti transmite corpul tau?

 

Gătește. Dansează. Fa miscare, transpira. Gradinareste. Fa un dus(baie). Umbla descult(a). Picteaza. Desenează. Simte-ți corpul: exfoliaza-l, fa un masaj.

Acestea sunt doar câteva metode prin care sa iti reamintești ca ai un corp care merita prețuit si pus in valoare. Dar cel mai important dintre toate este sa rămâi prezent(a)… STAI AICI. RĂMÂI AICI…in corpul tau.

Iti ofer in dar un exercitiu simplu prin care sa te simți viu si conectat. E mult mai usor sa ajungi la rezultate prin practica – vorbim despre corp, doar! – decât prin teorie.

EXERCITIU:

Ce ai nevoie: timp pentru tine(15-30 min.), hârtie si un pix.

Scrie 100 de cuvinte despre ce iubești. Exemplul meu: merele, muntele, dusurile calde, cafeaua de dimineața, etc.. De obicei, primele si ultimele cuvinte vorbesc cel mai mult despre hrana sufletului nostru. Pentru ca atunci cand iti „hrănești” sufletul cu ceea ce iubești, cu atat corpul tau devine mai puternic.

Nu ai timp de scris? Ok. Scrie 20 de cuvinte pentru început.

Gandeste-te la acest exercitiu ca la un joc, il poți juca cu partenerul sau copilul tau.

Intrebare: Care e metoda ta de conectare cu propriul corp? Fii inspirație pentru cei din Comunitatea noastra! ACȚIONEAZĂ!

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul & sesiunea video daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message