• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Unde sta ascunsa comoara sufletului tau?

Unde sta ascunsa comoara sufletului tau?

💞 Bine te-am găsit! 💞

#10 Unde sta ascunsa comoara sufletului tau?

 

 

„Invata-ma bunătatea, învățătura si cunoștința, ca in poruncile Tale am crezut.” Psalmul 118

Sursa esti TU. Poti alege cu ușurintă de unde sa iti iei resursele. Din interiorul tau sau din exteriorul tau. Da, știu, așa le vedem noi oamenii, deocamdată. Dar in Înțelepciunea Divina  – interiorul & exteriorul – sunt doar cele 2 fațete ale aceleiași monede.

Asa ca…de nu-ți vine inspirația din suflet, ia-ți merinde si pleacă in lumea precum eroul din poveste! Acolo, in lumea larga vei găsi carti, oameni, mentori si ghizi care sa iti reamintească drumul înapoi la TINE.

Sau…poți sta in liniște cu tine pana se vor revela in întregime toate darurile.

Fie ca alegi acțiunea, entuziasmul si curajul, fie ca alegi introspecția, pacea si blândețea – toate – te vor conduce la TINE.

Fii bland(a) cu tine si valorează fiecare experiența de pe acest pământ pentru ca in interiorul acesteia se afla semințele pe care tu le-ai plantat odat’.

Fii bland(a) cu tine si plantează continuu gânduri si acțiuni pline de iubire si binecuvântare. Comorile sunt atat in cer si pe pământ. TU unești TOTUL.

„Te voi lauda ca sunt o faptura așa minunata. Minunate sunt lucrurile Tale si sufletul meu le cunoaște foarte.” Psalmii 137-139

Intrebare: Care sunt primele 3 lucruri ce iti vin in minte si iti aduc bucurie si entuziasm? Fii inspirație pentru cei din Comunitatea noastra!

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul & sesiunea video daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message