• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Al-2017-lea Dar. TU.

Al-2017-lea Dar. TU.

💞 Bine te-am gasit! 💞

Rescrie-ti Povestea #8

Un nou An. O noua calatorie.

Faptul ca esti alaturi de noi in aceasta noua calatorie e un privilegiu. Pentru noi.

Inseamna ca ai vazut ceva la noi care ti-a atras atentia. Si ai dreptate!

Ne-am inconjurat de har & entuziasm & inspiratie in aceasta noua calatorie.

Rescrie-ti Povestea e cu si despre femei uimitoare & extraordinare, asa ca tine! Comunitatea noastra e formata insa, atat din femei cat si din barbati. Asta pentru ca pretuim relatiile si le socotim extrem de valoroase in devenirea noastra.

Am observat de-a lungul calatoriei ca majoritatea celor implicati nu au constientizat inca, cat sunt de daruiti. Multi dintre ei prefera sa isi ascunda darurile din cauza temerilor de genul:”ce vor zice ceilalti”, „vor rade de mine”, „asta e o nebunie, eu nu sunt asa”, etc. . Altii nici nu cred in existenta darurilor. Si inca vreo’ mie de motive!

Pentru aceasta noua poveste nu ai nevoie de bagaje, chiar te invitam sa scapi de ele, nu ai nevoie de cunostinte sau abilitati speciale. Aceasta noua poveste are nevoie doar de TINE.

Avem nevoie de prezenta, autenticitatea si entuziasmul TAU! Daca respecti aceste conditii, noi, Comunitatea Lore.Luxurious.Life iti uram Bine ai venit la bord!

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul si sesiunea video daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu❤️!

imageSunt L❤️RE si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

 

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message