• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Înainte si Dupa. Despre sex,relatii & salt cuantic

Înainte si Dupa. Despre sex,relatii & salt cuantic

Nu mai vreau bilanțuri.
Nu mai vreau sa-mi fac planuri de viața.
Vreau sa trăiesc cu adevarat!
Tot anul care vine.

Sa-i luam in ordine…care-va-sa-zică vine cel de al-2017 -lea an.

Foarte bine! Aduceți-L aici!

2017 ani par mulți – par putini. Depinde la a câta reîncarnare esti! Oricum, asta contează prea puțin. Ceea ce contează esti Tu & Momentul prezent.

Asa ca azi nu fac nimic altceva decât sa iti reamintesc ca ESTI.

Ai auzit vreodată de saltul cuantic?…E ceva de genul…cum ai trece din 2016 in 2017. Si daca nu vrei si tot te încearcă o emoție, un nu-știu-ce diferit la acest final✨început de an. De fapt, in fiecare an e asa! E vorba de o energie noua, diferită de tot ce ai mai simțit pana acum. Simți ca esti schimbat, îmbunătățit, re-înnoit! Reîncepi sa crezi ca se pot intampla miracole!

Uite’asa, vrei nu vrei, experimentezi extinderea conștiinței. Daca exersezi aceste lucruri suficient timp ca sa te obișnuiești, ajungi sa ai parte de o viața perfecta, împlinita! Dar, spune-mi, câți dintre noi au curajul sa sara?

O mare infinita de posibilități doar pentru tine! E nevoie doar de avânt pentru acest salt!

 

Ce iti scriu aici e doar o Re-amintire. Si o fac cu toată ❤️. Wayne Dyer, in filmul „The Shift” povestește despre studiul numit „Momentele care iti întorc valorile pe dos.” E despre femei si bărbați. Înainte si dupa…saltul cuantic. Mai exact: atat femeilor cat si bărbaților li s-a cerut sa facă o lista cu prioritățile din viața lor, începând cu cea mai importantă.

image

✨✨✨

Apoi, partea a -2- a a studiului a continuat mulți ani mai târziu dupa ce momentul cuantic a avut loc. Țineți cont ca evoluția acestor femei si bărbați a fost urmărită de-a lungul vieții. Sa începem deci, cu BĂRBAȚII.

 

Bărbații. ÎNAINTE.

„Pentru bărbați, prima si cea mai importanta valoare pe care am învățat-o era bunăstarea, acumularea banilor. Nu e chiar o surpriza foarte mare, pentru ca suntem învătați, ca bărbați, cand creștem, ca treaba ta este sa iti susții familia, ca trebuie sa te remarci.

A-2-a cea mai importantă valoare pentru toți acești bărbați era simtul aventurii. Sa cucerești lumea. Sa fii bărbatul macho!

A-3-a era ceea ce faci. Știți, ca bărbați suntem crescuti sa credem ca esti ceea ce faci, ceea ce realizezi, ceea ce esti capabil sa creezi.

A-4-a era ideea de plăcere. Stiti, sa ieși cu prietenii, sa ai cat mai multe întâlniri, sa ai parte de cat mai multă distracție.

A-5-a dintre ele era sa fi respectat. Si cu toții știm, ca bărbați, ce înseamnă asta,nu?”

✨✨ Bărbații. DUPA.✨✨

Valoarea numărul 1 este spiritualitatea. Spiritualitatea a înlocuit nevoia de a face bani si ea nici măcar nu apărea pe lista de dinainte.

A-2-a este „pacea  personala”. Mai putina anxietate, mai puțin stres, daca vrei.

A-3-a este familia. Familia exista si pe cealaltă lista, dar era mult mai puțin „prioritară”. Vezi, se intampla dupa unul din momentele astea, sa te uiți in jur si sa spui: „Ce este important pentru mine?”.

✨Si apoi, este voia lui Dumnezeu, care zice: „am simtul scopului”.

✨Onestitatea este a-5-a valoare. Nu doar onestitate pentru ca nu fur, dar cat de onest sunt ca om, știți? Cu sentimentele mele, cu ceea ce sunt.

Femeile. INAINTE.

Pentru femei este si mai surprinzător.

Inainte de unul dintre aceste momente cuantice, valoarea nr.1 era familia. Si nu este surprinzător pentru ca femeile sunt crescute in societatea noastra pentru a fi o mama buna, o fiica buna, sa ai grija de familia ta, de copiii tai…

Valoarea nr.2, care ar putea sa va surprindă, era o senzație de…independența, de a se simți ca si cum: „Mi-ar plăcea sa ma simt independenta!”

– Femeile sunt paradoxale.

– Da, se leagă. 😊

A-3-a a fost cariera. Foarte frecvent, femeile nici măcar nu au simțit ca aveau dreptul sa încerce sa aibă o cariera, pentru ca erau obligate sa aibă grija de familia lor, si nu este vorba ca minimalizăm asta, dar ceea ce spunem aici este doar ca e ceva mai mult.

A-4-a calitate pentru femei a fost…incadrarea (in șablon), nevoia de a fi ca ceilalți, de a fi validate.

Da, si apoi, in final sa fie atractive. Si asta a devenit…nu doar „e bine sa arat bine”, ci „toate valorile mele depind de felul in care arat.”

…Asa ca acestea au devenit calitatile de top sau valori pentru femei înaintea unui moment cuantic. Valorile li s-au schimbat total…

✨✨Femeile. DUPA.✨✨

✨Valoarea nr.1: propria mea dezvoltare. Acum amintiți-va ca înainte era sa aibă grija de toți ceilalți, sa facă lucrurile care trebuie, sa te încadrezi, si acum…dintr-odată este „cum ma dezvolt ca fiinta umană?” Ce simt despre mine insemi?

Valoarea nr.2 este un simțământ de respect de sine. Valorez ceva? Sunt o fiinta omeneasca valoroasa?

✨A-3-a este spiritualitatea, conexiunea mea cu ceva mai mare si mai grozav decat mine.

✨Si apoi, fericirea. Din nou, asta nici nu era pe lista. Cat de des au fost femeile crescute sa creada ca fericirea lor nu este importanta? Ca fac ceea ce ar trebui sa faca, in loc sa simta: „am dreptul sa fiu fericita!”

✨Si acum a-5-a, una foarte interesanta, numita „iertare”. Asta a devenit foarte importanta in vietile femeilor.”

Fara iertare, starea-de-bine e pierduta pentru totdeauna, oricate atu-uri crezi ca ai. Fara confort sufletesc nu poate aparea schimbarea in viata ta, oricat ai vrea.

Si, crede-ma, ti-o spun cu mana pe inima! Atata timp cat nu te ierti si ierti pe cei care „ti-au gresit”, viata ta va ramane la fel.

Acum la final de 2016 iti doresc sa ai curajul „sa sari”!

Cu Har & Entuziasm & Inspiratie!

Fa din 2017 nu Cel Mai Bun An din viața ta, ci Cel Mai Bun An din Istoria  Omenirii!

🎉🎁✨

Cu dragoste si bucurie,

L❤️RE.

image

P.S: Ai aici linkul filmului „The Shift”, poate vrei sa il revezi. https://m.youtube.com/watch?v=LMWfnVId5Bk

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul si sa urezi cuiva drag 🎉🎉La mulți ani!🎉🎉

Distribuie cu❤️!

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

 

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BUlla7bAIju/

HAI pe Pinterest!

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message