• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Episodul nr.4: Lectia de arta

Episodul nr.4: Lectia de arta

💞Bine te-am gasit! 💞 

Luxurious LifeStyle #4

Care sunt culorile sufletului tau?

 

💞 ” Sinele meu e stapanul Universului. ” Al tau crezi ca nu e? Tot ce ai creat vreodata sau vei crea este facut dupa asemanarea ta. Asa ca, fii mai atenta la ce anume vrei sa materializezi. – Uite! Asta e discutia mea zilnica purtata in fata oglinzii! – Da, e necesar sa imi reamintesc zilnic cine sunt.

💞 ” Sa taca toate vocile din mine, in afara Vocii lui Dumnezeu. ” Am ascultat pana acum atat de multe voci, incepand de la interior catre exterior. E timpul sa se opreasca! Acum inteleg de ce se spune ca suntem la un pas de „nebunie”, dar de fapt noi suntem chiar in mijlocul ei! De azi aleg sa fac un pas inapoi. Nu ma mai grabesc. ASCULT. Daca nu ma simt inspirata, aleg sa ma duc la culcare, sa fac o baie sau sa alerg. Ceea ce iti recomand si tie cu drag.

 

Te invit sa distribui episodul video daca ti-a fost de folos sau daca simti ca s-ar putea bucura si altcineva de el. Distribuie cu ❤️!

 

 

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life.

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://youtu.be/kVyr6GGrA3U

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BVbhP0dgqRQ/

HAI pe Pinterest!

 

http://loreluxuriouslife.ro/about/ Afla mai multe despre L❤️RE.

 

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message