• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cine ești tu, LORE ?

Cine ești tu, LORE ?

 

Nu cu mult timp in urmă, cineva mi-a adresat cea mai bună întrebare – ever! :

            CINE ESTI TU, LORE ? 


Sincer, m-a pus pe gânduri…

Multe.

Pentru ca eu nu voi putea descrie vreodată cine SUNT, prietena dragă.

Eu sunt in continua schimbare si devenire, parte a Conștiinței fără de început si sfârșit.

Bine – bine ! Iar ne-ai luat cu latura ta mistica, ca sa te scoți! Super! Si…cine spuneai ca esti ?

O.K! Voi încerca un mesaj mai structurat.  🙂  Aceasta este O Poveste Nou – Nouță!

LORE  de la Libertate

Lore a învățat sa îi pese de Sine si sa își aleagă propria cale. A învățat să simtă cu adevarat perfectiunea alegerilor ei. Iubeste că face exact ceea ce îi este scris sa facă pe acest pamant (din fericire pentru ea, a început sa își reamintească).

Lore a conștientizat (cam târziu, e drept!) ca doar noua ne stă în putere sa eliminam sărăcia din Conștiința Umană și din propria ei conștiință personală. Așa că Lore știe că își poate îmbunătăți viața si creste spiritual și financiar, atât ea cât și întreaga ei familie mondială.

Lore, mai mult decât oricând, e curajoasa si spune lumii întregi ca e puternica si valoroasa pentru ca puterea lui Dumnezeu stă in fiecare dintre noi. E o nebuna! Intru’Hristos!

S-a săturat de manipulare și dependențe de orice fel si vrea sa creeze si sa își trăiască propria viața. Si-a reamintit cu bucurie ca are dreptul la libertate, alegeri libere și creative.

image

O RE de la Optimism

Lore crede cu tărie ca Tu ai dreptul la o viața buna, sănătoasă, prosperă si fericită! Meriți sa strălucești! Lore te vede: frumoasă, plină de bucurie și iubire, parte esențială din comunitate pentru că adori viața si descoperi zilnic, tu înseți, ca esti completa.

Lore poate sa o ia oricând de la capăt. Are încredere ca și Tu poți reuși în tot ceea ce faci. Știe ca zâmbetele, entuziasmul, rasul sanatos te pot face sa muți munții din loc! Pentru asta, Lore se înconjoara de oameni faini de tot (Comunitatea  LoreLuxuriousLife), pentru a savura bucuria.

Lore e fericită și încântată de cine a devenit!

image

LO R E de la Recunoștința.

Lore a fost o nerecunoscătoare. Adică, nu cunoștea mai nimic despre acest concept. Il ignora intenționat și îl sfida pentru ca viața ei era buna. Lucrurile s-au schimbat insa si viața ei a devenit tristă și lipsită de culoare.

Lore a fost forțată de împrejurări sa învețe din nou despre recunoștință. Știți de ce? Pentru că altfel ar fi continuat sa trăiască o viață patetică!

Lore si-a reamintit ca e unică și că aportul ei in lume e valoros, prețios și unic. – A redevenit recunoscătoare!

Lore e înconjurată de oameni uimitori, prietenoși, veseli, încrezători, pasionați si valoroși.

Lore a văzut ca înseși Viata ei  este darul pentru ea si pentru ceilalți si de atunci își accepta cu recunoștință toate darurile!

Lore e recunoscătoare acum si se simte foarte – foarte bine! Lore iti mulțumește ca ii citești povestea.

image

LOR E de la Entuziasm.

Lore iubește maxim  înlocuiască plictiseala cu bucuria de a trăi, așa că mai tot timpul e creativă și originală. Are darul de a înfrumuseța și a aduce bucurie acolo unde e.

Lore adoră să îi încurajeze pe ceilalți. E entuziasmată de creșterea și dezvoltarea Ta personală. Ii place ca ieși cu curaj si entuziasm în lume. Pentru că vrei sa contribui la îmbunătățirea relațiilor dintre oameni si imbunătățirea vieții in general

Lore te felicită că îi încurajezi pe cei din jurul tau, îi pui pe pozitiv si îi ghidezi să vadă partea întreagă (ne-separata).

Lore se bucură că ești în iubire, indiferentă la mesajele cotradictorii și negative din jur.

Tu unde te afli?

Te felicit că ai avut răbdarea si curiozitatea de a-mi asculta POVESTEA pană la capăt! Si te anunț ca acesta este doar începutul! Ce e mai bun, de acum are să vină!

 

 

P.S.: Rescrie-ți povestea femeie uimitoare & extraordinara! Te iubesc.

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: „Da, vreau sa îmi rescriu povestea!” contact@loreluxuriouslife.ro

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

 

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BVbhP0dgqRQ/

HAI pe Pinterest!

 

http://loreluxuriouslife.ro/about/ Afla mai multe despre L❤️RE.

 

 

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message