• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Cine esti tu, LORE ?

Cine esti tu, LORE ?

 

Nu cu mult timp in urma, cineva mi-a adresat cea mai buna întrebare – ever! :

            CINE ESTI TU, LORE ? 


Sincer, m-a pus pe gânduri…

Multe.

Pentru ca eu nu voi putea descrie vreodată cine SUNT, prietena Draga.

Eu sunt in continua schimbare si devenire, parte a Conștiinței fără de început si sfârșit.

Bine – bine ! Iar ne-ai luat cu latura ta mistica, ca sa te scoți! Super! Si…cine spuneai ca esti ?

O.K! Voi încerca un mesaj mai structurat.  🙂  Asta e O Poveste Nou – Nouță!

LORE  de la Libertate

Lore a învățat sa ii pese de Sine si sa își aleagă propria cale. A învățat sa simta cu adevarat perfectiunea alegerilor ei. Iubeste ca face exact ceea ce ii este scris sa facă pe acest pamant ( din fericire pentru ea, a început sa își reamintească pentru ca își asculta sufletul ).

Lore a conștientizat (cam târziu, e drept! ) ca doar noua ne sta in putere sa eliminam sărăcia din Conștiința Umană si din a ei, proprie si personala. Așa ca, Lore știe ca își poate îmbunătăți viața si creste spiritual & financiar, atat ea cat si intreaga ei familie mondiala.

Lore, mai mult decât oricând, e curajoasa si spune lumii întregi ca e puternica si valoroasa pentru ca puterea lui Dumnezeu sta in fiecare dintre noi. E o nebuna! Intru’Hristos!

S-a saturat de manipulare si dependente de orice fel si vrea sa creeze si sa își trăiască propria viața. Si-a reamintit cu bucurie ca are dreptul la libertate, alegeri libere & creative.

image

O RE de la Optimism

Lore crede cu tărie ca Tu ai dreptul la o viața buna, sănătoasa, prospera si fericita! Meriți sa strălucești! Lore te vede: frumoasa, plină de bucurie & iubire, parte esențială din comunitate pentru ca adori viața si descoperi zilnic, tu inseti, ca esti completa.

Lore poate sa o ia oricând de la capăt. Are încredere ca Tu poți reuși in tot ceea ce faci. Știe ca zâmbetele, entuziasmul, rasul sanatos te pot face sa muți munții din loc! Pentru asta, Lore se înconjoara de oameni faini de tot ( Comunitatea LoreLuxuriousLife ) pentru a savura bucuria.

Lore e fericita si incantata de cine a devenit!

image

LO R E de la Recunoștința.

Lore a fost o nerecunoscătoare. Adică, nu cunoștea ma nimic despre acest concept. Il ignora intenționat si il sfida pentru ca viața ei era buna. Lucrurile s-au schimbat insa si viața ei a devenit trista si lipsită de culoare.

Lore a fost forțata de împrejurări sa învețe din nou despre recunoștință. Știți de ce? Pentru ca altfel ar fi continuat sa trăiască o viața patetica!

Lore si-a reamintit ca e unica si ca aportul ei in lume e valoros, prețios si unic. – Si a devenit recunoscătoare!

Lore e incojurata de oameni uimitori, prietenoși, veseli, încrezători, pasionați si valoroși. – Si a devenit recunoscătoare!

Lore a văzut ca înseși Viata ei  este darul pentru ea si pentru ceilalți si de atunci isi accepta cu recunoștință toate darurile!

Lore e recunoscătoare acum si se simte foarte – foarte bine! Lore iti mulțumește ca ii citești povestea.

image

LOR E de la Entuziasm.

Lore iubește maxim sa înlocuiască plictiseala cu bucuria de a trai, asa ca, mai tot timpul e creativa & originala. Are darul de a înfrumuseța si  a aduce bucurie acolo unde e.

Lore adora sa ii încurajeze pe ceilalți. E entuziasmata de creșterea si dezvoltarea Ta personala. Ii place ca ieși cu curaj si entuziasm in lume. Pentru ca vrei sa contribui la imbunătățirea relațiilor dintre oameni si imbunătățirea vieții in general.

Lore te felicită ca ii încurajezi pe cei din jurul tau, ii pui pe pozitiv si ii ghidezi sa vadă partea intreaga ( ne-separata ).

Lore se bucura ca esti in iubire, indiferenta la mesajele cotradictorii si negative din jur.

Tu unde te afli?

Te felicit ca ai avut răbdarea si curiozitatea de a-mi asculta POVESTEA pana la capăt! Si te anunț ca acesta este doar începutul! Ce e mai bun, de acum are sa vina!

image

image

image

image

P.S.: Rescrie-ți povestea femeie uimitoare & extraordinara! Te iubesc.

 

Rescrie-ți Povestea.

In fiecare sambata.

De la ora 19.

Doar femei uimitoare

&

extraordinare.

Așa, ca TINE!

 

 

Sunt L❤️RE si iti multumesc ca te alaturi Comunitații Rescrie-ti Povestea. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei afla tot ce se intampla nou pe Lore.Luxurious.Life sau poti fi chiar tu una dintre protagonistele de la Rescrie-ti Povestea.

Cum?

Scrie in mesaj: „Da, vreau sa îmi rescriu povestea!” contact@loreluxuriouslife.ro

 

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://youtu.be/kVyr6GGrA3U

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BVbhP0dgqRQ/

HAI pe Pinterest!

 

http://loreluxuriouslife.ro/about/ Afla mai multe despre L❤️RE.

 

 

 

 

 

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message