• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Atunci când o zbura porcu*

Atunci când o zbura porcu*

image Atunci când o zbura porcu*  sau cum m-am apucat eu de scris

Sunt Gemeni. Zodia. 🙂 Cică, ăștia ca noi suntem foarte tari pe partea de comunicare, fie ea de ce fel o vrea: scrisă, vorbita, cântata. Ideea e ca…mai mult gura e de noi! Si aici vorbesc doar in numele meu! 😉

Acum vreo 3 ani m-am apucat sa scriu. In gluma, din pur amuzament. Am scris o vreme. Câtorva le-a plăcut. Unii chiar m-au laudat. Mie, mi-a plăcut si am continuat. Un pic. Un picuț.

Am scris vreo 2 luni, ca pana la urma sa decid ca îmi este arhi-suficientă scrierea din propriul jurnal. Cred ca asta ma liniștea, pentru ca știam cu siguranța ca nu va fi publicat niciodata. Poate dupa, …ca Memorii, Autobiografie, oricum, ceva despre care sa nu știu si in felul asta: implicarea mea = 0!

Anyway (adică: in orice direcție ai lua-o, tot pe Cale esti!) mi-am redescoperit pe un blog prăfuit si de mult uitat câteva din „scrierile” mele. La prima citire, credeam ca o sa ma rușinez si le șterg, dar nu,  ce mi-am zis? Ia sa le re-postez! 🙂 Daca tot am de gând sa ma fac de… Măcar sa o fac cu stil! Așa ca am sa-mi prezint aici si „umilele” ‘nceputuri.

Ce am remarcat diferit de ce scriu acum, e ca eram muuult mai dezinvolta si funny in ce privește exprimarea-mi 😉. Normal. Știam ca scriu doar pentru mine.

Ideea e ca si acum tot pentru mine scriu. Eu sunt cel mai bun, fidel si drăgăstos cititor din toate timpurile. Si așa am sa ramân.

Stii, degeaba te tot învârti in jurul codiței incovrigate de purcel, ca ce iti este dat, se va învârti in jurul tau pan’ te va ameți. Si, crede-ma, chiar e păcat ca ținem cu dinții de darurile noastre si nu le arătam si celorlalti.

Ne tot plângem ca am fi putut fi aia-si-aialaltă, dar nu facem nimic pentru NOI! Nu mai amâna si nu te mai uita la cel care ai fost, uita-te la Ce Poti Deveni!

Eu declar cu mâna pe inima ca sunt un purcel (greutatea chiar ma recomanda 🙂 ) căruia i-au crescut aripi între timp. Un purcel care, oricând se poate transforma intr-un unicorn sau in orice bazaconie își dorește.

Am sa caut sa te conving de fiecare data ca NOI suntem si putem deveni creatori conștienți ai vieților noastre. Ca bucuria, prosperitatea, sănătatea, si adaugă aici ce iti mai doresti, ne sunt la îndemâna!

Incepand de astazi lansam cu mare drag proiectul:
@ Atunci cand o zbura porcu‘ @
Vreau sa multumesc celor implicati pentru modul „inconstient” si „nebun” cu care s-au aruncat in apele tulburi ale Ego-ului pentru a-l tulbura si mai tare si a-l des-Fiinta!

@ Atunci când o zbura porcu’ @
I~ul EPISOD ~ PILOT

Ca oricine, am trait vremuri de restriste in care nu ma uitam in oglinda…imi era teama oare sa nu iasa la iveala de acolo un monstru si sa ma insface?

Neee, imi era frica sa dau ochi in ochi cu mine…si am intrat in urmatoarea etapa…am inceput sa imi cumpar haine de la celebrele si mult mediatizatele second-hand-uri!

O,da! Pe langa faptul ca nu ma mai uitam la mine incepusem sa imbrac si hainele purtate de altcineva! Ce haios! Da,stai! Langa casa mea sunt multe magazine, multe tata! unde se vand haine din C.H.I.N.A., imi pot lua 20 de bluze in loc de una care sa imi placa cu adevarat, si ce daca o sa arunc jumatate din celalalte, imi ramane cealalta jumatate.

Deci, nu ma mai privesc in ochi, ma imbrac cu haine purtate de altcineva,am garderoba plina de “resturi” vestimentare (ca altfel nu pot sa le zic!), da’ ce daca’i la moda?

De cand eram mica ne trebuiau produse vestimentare de oriunde altundeva decat din Romania…Cand oare o sa NE DAM SI NOUA O SANSA?…Da, iubesc multe produse din China,Turcia si de aiurea…dar eu, ROMANCA fiind cat de mult ma iubesc?…

Vorbim atat de mult despre renuntarea la masti si vechi credinte…dar ce facem pentru noi cu adevarat?

In Timisoara si sunt convinsa! in toata tara exista tineri si batrani talentati in domeniul creatiei si productiei vestimentare care si-ar da si camesa de pe ei sa faca ceva pentru tara asta…sa inflorim aici, impreuna, unde stim sa facem lucrurile atat de bine!…

De azi,promiteti-va sa va uitati mai mult in oglinda si sa va spuneti:
” Da,Fiinta Miraculoasa, TE IUBESC!”, uitati-va in dreapta si in stanga voastra cu mai multa compasiune, si daca tot ati ramas in TARA ASTA daruit-i un zambet ca va poarta pe Calea Inimii voastre.”

Închis citatul 😊!

Nu te opri! Crede in tine!

L❤️RE & porcu’ zburător.

image

Flying Pig By Ron Leishman.

 

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

HAI pe Pinterest!

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message