• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Sa nu uiți sa te opresti sa mirosi trandafirii…

Sa nu uiți sa te opresti sa mirosi trandafirii…

image

Frumusetea o zărești peste tot in jurul tau. Chiar si in fuga ta grabita o poți surprinde, măcar cu coada ochiului. Uneori, ea, frumusetea vine către tine, fără un motiv anume. Cred… 🙂 Ca zilele trecute, când un piticot de nici 2 ani, o ia la sănătoasa ținta către mine, ignorând strigatul bunicii. Se oprește zâmbăreț si îmi întinde o floare violet, minunat parfumata, sa o miros. Savurăm împreuna momentul! Delicios!

Toata viața mea am fost: curajoasa, inventiva, comunicativa, ambitioasa, devotata, harnică, etc.. Cuvinte puternice ce descriu o femeie puternica. Am luptat constant sa „ma ridic” la propriile mele standarde, nu cumva sa ma dezamăgesc sau sa dezamăgesc…

Amagirea!…

Timpul a trecut. Uneori usor si blând, alteori dureros si sufocant. Dar, oricum, a trecut…aproape 38 de ani. Sunt de atat de mult timp pe pământul acesta încât, < între timp >, am uitat ca am PRIVILEGIUL  de a trai, de a fi, de a fi devenit.

Reconectarea la călătorie!

Cum? Câțiva pași simpli de urmat:

  1. Oprește-te! Ia o pauza. Respira. Privește cerul, florile sau pe cineva drag in ochi. Rămâi așa minim 5 secunde.
  2. Intalneste-te cu oameni dragi. Faceti planuri sau proiecte împreuna. E extraordinar cum inimile se conectează!
  3. Fii de folos! Începe de la un simplu zâmbet sau compliment. Continua!
  4. Fa mișcare! Vei deveni recunoscător vehiculului minunat numit corpul tau. Iti vei aduce aminte ce lucruri super poate face pentru tine. Foloseste-l !
  5. Savureaza fiecare moment! Când iti bei cafeaua, când faci lecțiile împreuna cu copilul tau, când iti plimbi câinele, când …

Oprește-te si miroase trandafirii!

Ofera-i sufletului tau pace, bucurie, compasiune si întreaba-l unde, cum si împreuna cu cine i-ar plăcea sa călătorească.

L❤️RE.

image

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

Pinterest are toate poveștile Femeilor Uimitoare in același loc:

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message