• Always here for you.❤️
  • contact@loreluxuriouslife.ro

Legea atracției si-a pierdut "mințile" ?

Legea atracției si-a pierdut "mințile" ?

image

 

  •     Cat timp ai petrecut azi, tu cu Tine? Sau zilele care au trecut, zile de sărbătoare si introspectie? Si când a fost ultima oară când ți-ai recitit lista cu rezoluții pentru 2017? Iti mai aduci aminte unde e? 😉

Nu, nu vreau sa fiu sarcastica si sa ma uit doar la paiul din ochii tai! Nope. Vreau sa-ți povestesc doar puțin despre PRIMUL AN  din viața mea, acesta de acum, care ne curge prin vene.

         In  octombrie 2016 am decis ce voi fi, face si deveni in 2017. Foarte usor de zis, știi de ce? Pentru ca mi-am propus sa:

***fac doar ce îmi place si am chef sa fac.

***petrec cu mine cat mai mult timp posibil: meditez,  vorbesc cu mine, îmi analizez viața, îmi organizez viața, intr-un cuvânt, ma bucur cu adevărat de propria-mi companie si reînvat cum e sa trăiesc cu mine.

***traiesc doar dupa programul meu, fără sa depind de nimeni (my favorite stuf :))

Tac. Ma ascult. Ma iubesc. Ma apreciez. Ma accept.

Am hotărât sa practic prezenta in viața mea. Sa revin din lumea in care trăiam pana acum, consolându-ma ca totul e perfect, înapoi la mine.  La început a fost extraordinar, dar pe zi ce treceam a apărut un sentiment de izolare, asta pentru ca cei foarte apropiați au început sa se întrebe dacă îmi este bine. Câțiva dintre ei au hotărât ca îmi sunt salvatori. Ei bine, fratii mei, nimeni nu te poate salva de tine! Tu ești singurul responsabil pentru tine si viața ta. Si mai era un alt fel de izolare, pana acum neconstientizata, aceea când te afli gol-golut in fata ta si nu mai ai unde fugi, nu te mai poți ascunde dupa deget.

E dureros sa vezi ca tu nu mai ești nici imaginea celorlalti despre tine si nici măcar propria ta imagine despre tine. Încet-încet, ajungi…nimic! Pentru ego -ul meu, wow, asta chiar a durut! Am trecut prin stări nesfărșite de:ma plac – nu ma plac, ma iubesc -ma urăsc, continui -renunț.

Nu, nu am renunțat, deși au fost vreo 4 încercări de-a o face. Încă îmi simt lacrimile sărate pe fata si durerea din piept. Ceea ce părea sa fi fost cel mai dolce far niente an, începuse sa se transforme intr-un calvar. Doamne, oare cat de mult trebuie ca m-am îndepărtat de mine ca sa îmi fie atat de greu sa ma reîntorc Acasa???

Ce m-a făcut sa îmi înăbușesc Vocea? De ce mi-am închis  mintea, dar mai ales, inima? De ce îmi place de mine atat de puțin?

Da, știu, imaginea mea despre mine si imaginea celorlalti despre mine vorbesc despre cu totul altceva…Nici măcar nu ma mai mir, ACUM, de ce nu il auzeam pe Dumnezeu, dar mai ales de ce nu Il simțeam. Pai, cum sa poți simți  cu adevărat sub atâtea straturi „brand-uite” ale Sinelui  tau?

Da, am hotărât sa îmi „pierd mințile” pentru un an, anul 2016. La cum am început sa ma simt si la ce am învățat pana acum, cred ca intenția mea va deveni una de durata, minim viața asta. 🙂

Cand sunt cu mine si tac, Te aud pe Tine.

Sa tac si sa ascult adevarul. Astăzi sunt mesagerul lui Dumnezeu. Vocea mea este a Lui, ca sa dau ce primesc.

O sa închei  cu un mesaj primit din 2016, dintr-o simpla meditație, pe care, nu întâmplator, mi-am si notat-o (nu fac asta, de obicei):

” Oferă Iubire. Joaca-te. Învață cu iubire – pe tine si pe ceilalți. Creste. Vindeca. Bucura-te. Întreaba.  Adu lumina oriunde mergi.”

Tu ce mesaje primesti de la sufletul tau?  Oprește-te si asculta-L!

Te iubesc. L❤️RE.

Multumesc pentru implicarea si comentariile tale. Te invit sa distribui articolul daca te-a inspirat sau daca vrei sa inspiri pe cineva drag.

Distribuie cu ❤️!

Sunt L❤️RE, creatoarea Lore.Luxurious.Life si iti Multumesc ca te alaturi Comunitații noastre. Înscrie-te cu adresa ta de email si vei primi gratuit articole & sesiuni video & newsletter săptămânal.

💞 Meriți sa-ți îmbunătățești viața! 💞

 

LIKE Lore.Luxurious.Life on Facebook:

https://www.facebook.com/eusuntiubire/

SUBSCRIBE on YouTube:

https://m.youtube.com/user/lorevrednicu

FOLLOW us on Instagram:

https://instagram.com/p/BQSk64xjmdX

❤️

Pinterest are toate poveștile Femeilor Uimitoare in același loc:

 

❤️

Lore

Sunt Lore, creator Lore Luxurious Life si scriu cu si despre femei uimitoare & extraordinare. Asa, ca Tine! Te invit in Comunitatea noastra!

Leave your message